Nikola Grmoja napao jednog saborskog zastupnika: Jako je aktivan u hajci protiv mene, ovisi o Plenkoviću

Nikola Grmoja napao jednog saborskog zastupnika: Jako je aktivan u hajci protiv mene, ovisi o Plenkoviću

Nikola Grmoja, zastupnik Mosta, se u novom Facebook statusu obrušio na HSLS-ovca Darija Hrebaka.

“Vidim da je u hajci na moje slobodno djelovanje i slobodu govora kao saborskog zastupnika posebno aktivan žetončić Dario Hrebak. U nemogućnosti da pojasni vlastitom članstvu i malobrojnim biračima zašto je postao Plenkovićeva liberalna marioneta, Hrebak se sada u javnosti pokušava prikazati kao napredan i slobodoljubiv budući da je od te iste javnosti prezren i prokazan kao politički prevarant prvog stupnja. Nije Hrebaku do LGBTIQ+ populacije, već do peglanja imidža”, napisao je Grmoja.

“Našao žeton Hrebak preko mojih leđa biti medijima drag i mio, kad se već ne može prodati kao neovisan i samostalan. Naime, za svoje političko djelovanje, Hrebak u svakom trenutku mora tražiti dozvolu svog političkog domaćina Andreja Plenkovića. Tako je Hrebaku vjerojatno i ove napade na mene odobrio njegov pravi šef koji je HSLS, nekad moćnu stranku, uz svesrdnu Hrebakovu pomoć, pretvorio u HDZ-ovu liberalnu podružnicu. Apsolutnu ovisnost o Andreju Plenkoviću Hrebak je pokazao kad je odbio Mostovu inicijativu o ukidanju članarine HGK”, stoji u Grmojinu statusu.

“Hrebak je miran i poslušan kako ne bi naljutio svog pravog šefa”

“Prvo je rekao da će podržati Mostov prijedlog, a potom je pozvan u Banske dvore gdje je navučen za uši uz poruku kako mu slično više ne smije pasti napamet jer ga na sljedećim izborima u Saboru više neće biti. Od tada je Hrebak miran i poslušan kako ne bi naljutio svog pravog šefa Plenkovića. Da je Hrebaku doista do iskrenog bavljenja politikom, onda bi se kao pravi liberal zauzeo za prava poduzetnika kojima Andrej Plenković prijeti oduzimanjem potpora ukoliko se ne cijepe. Takvu protuustavnu i protuzakonitu rabotu “liberal” Hrebak očito podržava, kao što je podržao i totalitarističke promjene Zakona o zaštiti pučanstva od zaraznih bolesti gdje su policiji dane ovlasti ulaska u privatne stanove građana”, napisao je Grmoja.

“S obzirom da se Hrebak u svom djelovanju radije “outa” kao Plenkovićeva pudlica, nego da brani principe liberalnog društva, poslat ću mu knjigu liberalnog ekonomista i dobitnika Nobelove nagrade Friedricha Augusta Hayeka “Put u ropstvo”. U toj knjizi pronaći će sve ono što on kao “liberal” i marioneta HDZ-a ne provodi, a trebao bi ako se želi predstavljati liberalom. Također, možda ga ta knjiga potakne da izađe iz HDZ-ovog ormara i dokine robovlasnički status svoje stranke”, stoji u Grmojinu statusu.

“U knjizi će naći i posvetu s jednim prvorazrednim citatom Vlade Gotovca: “Onaj tko ne može pomoći sebi, tko ne može očuvati svoju osobu i njeno dostojanstvo, taj ne može ništa dobro učiniti za svoj narod.” Prije nego komentira druge stranke, uključujući i Most koji je svoje mandate dobio pošteno i vlastitom snagom, neka Dario Hrebak najprije pomogne sebi i izađe samostalno na izbore. Ovako je samo žalosni eksponent takozvanog liberalizma u koruptivnim rukama HDZ-a”, zaključio je Grmoja.

Foto: Hina