Nikola Grmoja: Plenković vidi bijele miševe, male zelene i upire prstom u sve osim sebe

Nikola Grmoja: Plenković vidi bijele miševe, male zelene i upire prstom u sve osim sebe

Nikola Grmoja je reagirao na izjave HDZ-a o ruskim igračima u hrvatskoj politici

“U ovom trenu bi najbolja strateška odluka Andreja Plenkovića bila da promijeni administratora društvenih mreža HDZ-a, osim ako se ne radi o samo Plenkoviću.

Ovakvu dozu očaja i nemoći više nitko ne može probaviti. Jeftine, blesave i nategnute gluposti koje zadnjih dana objavljuju pokazuju da njihova priča završava. Suočeni sa stvarnim problemima i vlastitom veleizdajom HDZ ne zna kako odgovoriti i pribjegava vrtićkom diskursu.

Lavina je krenula i nemoguće ju je zaustaviti. Most će svu svoju energiju usmjeriti u zaštitu nacionalnih interesa, boljitak naših građana i napredak gospodarstva. Dok inflacija jede prihode naših ljudi, Plenković vidi bijele miševe, male zelene i upire prstom u sve osim sebe. Kada podrediš državu vlastitim interesima, lako je pomisliti – država, to sam ja. Kad to pomisliš, padaš.

Premijeru, paranoja i imaginarni vanjski utjecaji su već davno viđen obrazac političkog nestajanja – već toliko puta viđen kroz povijest. Republiku Hrvatsku treba zaštititi od vaše političke neuračunljivosti. Dok se HDZ bavi Mostom, mi se bavimo zaštitom nacionalnih interesa – a trenutno ih treba zaštititi od HDZ-a. Idemo odlučno i ozbiljno naprijed”, ističe Nikola Grmoja.

Foto: Hina