Nikola Kajkić: Po nalogu vrha HDZ-a počeli su se uništavati dokumenti kako bi se prikrila pljačka plina u Ini

Nikola Kajkić: Po nalogu vrha HDZ-a počeli su se uništavati dokumenti kako bi se prikrila pljačka plina u Ini

Nikola Kajkić, vijećnik u Vukovarsko- srijemskoj županiji, objavio je da su s u tvrtki “Plinara istočne Slavonije” počeli uništavati dokumente, i to po nalogu “vrha HDZ-a”. Pojasnio je da je tvrtka u većinskom vlasništvu Vukovarsko- srijemske županije u kojoj HDZ ima većinu.

“Nakon što je USKOK iz ureda direktorice i predsjednice uprave MARIJE RATKIĆ, oduzeo laptop, kompjuter i dio dokumentacije, u firmi je nastao kaos, naime po nalogu “NEKOG IZ STRANKE” krenula je čistka… uništavaju se svi papiri i dokumenti (sav kriminal koji je počinjen preko i u toj tvrtki u zadnjih 20 godina, pokusava se prikriti, sva dokumentacija se reze i baca u smece), TKO JE OVO NAREDIO?

Nikola Kajkić: Ovo su dokazi da se uništavaju dokumenti

Direktorica Marija Ratkić je u zatvoru! dala je ostavku…. Tko je sad glavni? Da li je glavni onaj LIK IZ STRANKE koji je iz SJENE i direktorici Mariji možda nametnuo ili preporučio sklapanje ugovora sa tvrtkom OMS UPRAVLJANJA doo??

Po mojim saznanjima… veliki igraći su u igri!!U privitku su slike iz tvrtke PIS doo Vinkovci, gdje se vrši unistavanje dokumentacije;Tvrtka PLINARA ISTOČNE SLAVONIJE doo, (u većinskom je vlasništvu županije Vukovarsko srijemske), jedna je od glavnih karika u krađi 1 milijarde kuna, s obzurom da sam prvi o ovome govorio jos u travnju 2022 godine, vrijeme je da uskoro otvorimo i pitanje prodaje plina “odabranim poduzetnicima” po povlastenoj cijeni određenoj isključivo za gradjane, dok drugi poduzetnici placaju redovnu trzisnu cijenu! Ima li i tu kriminala i pogodovanja?

Radi se o privatnim tvrtkama!!!ALI I TO NIJE SVE”, ističe Kajkić.