Nikolina Pišek o tragediji u Beogradu: Evo vam marginalac koji sebe naziva “Grofom” i koji se hvali zlatnim pištoljem koji mu je poklonio Arkan

Nikolina Pišek o tragediji u Beogradu: Evo vam marginalac koji sebe naziva “Grofom” i koji se hvali zlatnim pištoljem koji mu je poklonio Arkan

Vijest o masakru u beogradskoj Osnovnoj školi Vladislava Ribnikara potresla je cijelu regiju, a vijest o tome kako je 14-godišnjak pištoljem ubio osam učenika i čuvara škole prenijeli su svi strani mediji.  Voditeljica Nikolina Pišek na svom Instagramu je napisala kako poznaje obitelji čija djeca pohađaju ovu školu i izrazila im je sućut.

– Moja sućut svim obiteljima nastradalih. Nažalost, i ja poznajem neke. Molim za njih. Užas i jeza me prolaze jer bi i moje dijete bilo sada u ovoj školi da nismo odlučili drugačije – napisala je Nikolina na Instagramu. Godinama je živjela na relaciji Beograd – Zagreb, a sada s kćeri Unom Sofijom živi u Zagrebu i djevojčica ovdje pohađa školu.

No, kasnije se odlučila na drugi način osvrnuti na ovaj masakr. 

“Evo Vam sad Vašeg sistema cijenjena Vlado i veleuvaženi ministri. Psiholozi, pedagozi, nastavnici, roditelji. Svi mi.
Evo nam usrane Zadruge u prime timeu, prešutnog odobravanja nasilja, šamaranja i pljuvanja na javnim televizijama, kriminalaca koji pričaju svoje životne priče kod renomiranih televizijskih novinara, ubojica koji se eufemizmima naslovljavaju “žestokim momcima”, “momcima s asfalta” i romantiziraju do krajnjih granica. Evo vam respektabilnih liječnika koji ponosno drže u kućama arsenal oružja. Evo vam marginalaca koji sebe nazivaju “Grofovima” i koji ponosno pred zgranutim ljudima mašu zlatnim pištoljima koje im je svečano poklonio Arkan.

Evo vam šljama koji se smatra elitom. Nasilnika u školama koji prolaze ispod radara političke korektnosti, zaštitničke agresije roditelja, nemoći nastavnika i potpune eutanaziranosti sustava. Nevini anđeli su nastradali. I što sad? E, pa sada je vrijeme za javni linč. Ne, vrijeme je odavno prošlo, jer su nevini stradali. Dajte sami sebi otkaze da mi ne bismo skidali glave, lažna gospodo!” napisala je Pišek. Status je u kratko vrijeme skupio brojne lajkove, te su se mnogi složili s voditeljicom.

Podsjetimo, nakon smrti svog supruga Vidoja Ristovića Nikolina je imala žestoke javne rasprave sa svojim svekrom Mišom Grofom koji je bio povezan s Arkanom i beogradskim podzemljem.

Foto: Hina