Nikolina Pišek podržala prosvjede u Srbiji: Hoće li ponovno biti izvrgnuta primitivnim napadima od strane Miše Grofa?

Nikolina Pišek podržala prosvjede u Srbiji: Hoće li ponovno biti izvrgnuta primitivnim napadima od strane Miše Grofa?

Treći prosvjed ‘Srbija protiv nasilja’ u organizaciji dijela opozicije i građana Srbije održao se petak 19. svibnja, a prosvjedu je prisustvovalo više od 50 tisuća ljudi.

Prosvjed je podržala i voditeljica Nikolina Pišek (47) koja je na Instagram profilu objavila sliku uz natpis: ‘Beograd se budi, ali ti nećeš…’

Deseci tisuća ljudi derali su se ‘Vučiću, odlazi!, prenose 24sata.

Podsjetimo, Srbiju su u samo dva dana, 3. i 4. svibnja, potresle masovne pucnjave u beogradskoj školi i u dva sela kod Mladenovca u kojima je ubijeno 18 i ranjeno 20 ljudi, a sve to rezultiralo je trima prosvjedima u dva tjedna.

Bit će zanimljivo vidjeti kako će na izjave Nikoline Pišek reagirati Miša Grof, otac pokojnog Vidoja Ristovića, s kojim hrvatska voditeljica nije u dobrim odnosima.

Podsjetimo, Viktor Ristović, poznatiji kao Miša Grof ne prestaje s uvredama na račun Nikoline Pišek, udovice njegovog sina Vidoja.

Nedavno je praktično zabranio Nikolini Pišek da se pojavi na Vidojevom grobu na godišnjicu njegove smrti.

– Pouzdano znam da se nije pojavila na groblju niti jednom od sprovoda jer je sve već mjesecima pod kamerama i sve se prati. Bit će osiguranja, a osobama koje nisu poželjne, a tu spada svakako i “ožalošćena udovica”, neće biti dozvoljeno da se približe najmilijima i ožalošćenima. Što bi ona uopće i tražila tamo? – izjavio je Viktor za srpske medije.

Voditeljica Nikolina Pišek preživjela je iznimno tešku 2022. godinu u kojoj je između ostalog ostala i bez supruga Vidoja Ristovića. No, tu njena patnja nije završila jer je Vidojev otac Miša Grof nakon smrti sina u medijima počeo jako ružno govoriti o Nikolini, a sada je ona sama otkrila da je s kćeri koju je imala s Vidojem, Unom Sofijom praktički završila na ulici, te da je izbačena iz stana kojeg su dijelili. 
Nikolina je rekla da joj nije bilo dozvoljeno uzeti ni osobne stvari ni igračke male Une Sofije. Uspjela je preživjeti uz pomoć prijatelja koji joj je pomogao financijski. 
– Kad mi je suprug preminuo našle smo se na ulici, doslovce bez ičega. Nisu nam dozvolili da uzmemo osobne stvari, čak ni Sofijine igračke, iz stana u kojemu smo živjele s Vidojem. Dobila sam jednokratnu pomoć od bliskog prijatelja, koji mi je pomogao da se održim na životu i imam za najosnovnije troškove. Znala sam da od tog trenutka moram preuzeti stvari u svoje ruke, da se obračunam sa životom pa što ispadne. Ipak, ni u jednom trenutku 

nisam pomislila da nema izlaza – rekla je za srpsku Gloriju.
Dodala je da su ona i Una nakon smrti Ristovića proživjele pakao, te da ih nitko nije zaštitio.

-Moja kćer i ja smo nakon tragedije doživjele pakao, bile smo zlostavljane i nezaštićene. Nismo imale nimalo empatije od onih koji su nam trebali biti najbliži.

Foto: Hina