NOSI JOJ SE SKUPA LINIJA: Supruga državnog odvjetnika Ivana Turudića ima torbu vrijednu 2100 eura i sandale od 840 eura

NOSI JOJ SE SKUPA LINIJA: Supruga državnog odvjetnika Ivana Turudića ima torbu vrijednu  2100 eura i sandale od 840 eura

Novi glavni državni odvjetnik Ivan Turudić snimljen je danas u šetnji centrom metropole sa samozatajnom suprugom Tatjanom Pavelić Turudić. Par je prošetao zagrebačkom špicom uz policijsko osiguranje, a svoju ljubav i nježnost nisu krili pa su se čak držali i za ruke te razgovarali s poznanicima. 

Tatjana je odjenula dugu crnu haljinu, skupocjene Hermes Chypre sandale kojima cijena iznosi vrtoglavih 840 eura, a posebno se istaknula Saint Laurent bež torba imena Loulou čija cijena iznosi 2100 eura. Model možete pogledati OVDJE. Osim toga, kombinaciju je podignula s bež sunčanim naočalama i ogrlicama. Njezin suprug odjenuo je tamnoplavu polo majicu, traperice i tenisice, javlja Večernji list.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI: ŽENA HRABROST: Janja Mitić imala je tri operacije raka debelog crijeva, ide na kemoterapiju, boluje od epilepsije, ali ne želi da je okolina sažalijeva. Ona živi punim plućima

Podsjetimo, glavni državni odvjetnik u braku je s ginekologinjom Tatjanom s kojom ima dvoje djece sina Ivana i kćer Nikolinu Mariju. Tatjana radi u bolnici Sveti Duh, a imali smo nekoliko prilika vidjeti je sa suprugom u javnosti. Par je spremno pozirao, a moglo ih se vidjeti i na zagrebačkoj špici. Supružnici su se zajedno pokazali na nekoliko događanja, poput onoga u Muzeju za umjetnost i obrt na predstavljanju monografije “Šezdesete u Hrvatskoj: Mit i stvarnost”. Zajedno su bili i na promociji knjige Luke Modrića “Moja igra”.

Foto: Hina