Tko je glumica koju se dovodi u vezu s Momčilom Otaševićem?

Tko je glumica koju se dovodi u vezu s Momčilom Otaševićem?

Glumica Jelena Perčin u ekskluzivnom je intervjuu za Gloriju nakon višemjesečnih šuškanja potvrdila da se razvodi od crnogorskog kolege Momčila Otaševića. Par se zaljubio 2015. godine, a u petogodišnjem braku dobili su dvoje djece – sina Jakšu i kćer Mašu.

“Teško je. Glupo mi je lagati. Rastajemo se. Uvijek sam se trudila ne pričati o vlastitoj intimi, nisam pričala ni o vjenčanju pa neću ni o rastavi. Svaka je rastava grozna. Grozan događaj i grozno razdoblje. Koncentrirana sam na to da budem maksimalno prisutna i prisebna radi djece”, ispričala nam je Jelena.

Iako ni Jelena ni Momčilo nisu otkrili što je presudilo njihovoj ljubavi, posljednjih se dana šuška da je Otašević započeo romansu s glumicom Anom Uršulom Najev. Mlada Splićanka domaćoj je publici najpoznatija po ulozi sposobne liječnice Luce u seriji Kumovi, u kojoj njezinog partnera, šarmantnog Jakova, igra upravo Momčilo, javlja Gloria.hr.

Prije mjesec dana Ana Uršula se također našla u središtu pozornosti domaćih medija zbog incidenta s vozačem Flixbusa na zagrebačkom Autobusnom kolodvoru. Glumica je na društvenim mrežama napisala da je zabunom kupila kartu za sutrašnju liniju te da ju je vozač zbog toga žestoko izvrijeđao, zbog čega je doživjela napadaj panike. Međutim, vozač je kasnije ispričao svoju verziju priče, prema kojoj je Najev vrijeđala njega i nije željela napustiti prepuni autobus unatoč tome što nije imala valjanu kartu.

Inače, Najev je se dosad pojavljivala u kazališnim predstavama poput Djece recesije i Kušnje, a na ekranu je debitirala u filmu Sandra i Marina Igora Jelinovića 2018. godine. Zatim se pojavila u Ribanju i ribarskom prigovaranju uz Radu Šerbedžiju te u filmu The Match Jakova Sedlara. Uz glumu, njezina je velika ljubav glazba, a o pjevačkoj karijeri detaljnije je progovorila prije tri godine je u intervjuu za Slobodnu Dalmaciju.

“Sviram ono što mi vokalno najviše paše, soul, blues, na tragu Ette James, Beth Hart, Shirley Bassey, balade ali i plesnije stvari, hitove. Biram često repertoar filmske glazbe, primjerice iz Bodyguarda, Duha, Prljavog plesa. Sviramo od barova, preko terasa, do koncerata po kulturnim manifestacijama tipa Đardin, Riva, trgovi, muzeji… Trenutno sam u triju, imam gitarista i perkusionista, ja pjevam. Da, znam svirati neke osnovne stvari, imam doma klavir i gitaru, ali to nije još za javnost. Nadam se da će biti”, ispričala je tada.

Upravo je zbog pjevanja 2021. godine po prvi puta izazvala javnu raspravu o kojoj su se raspisali domaći mediji. Naime, tada je Najev pjevanje pod covid-mjerama usporedila s “pjevanjem na Hitlerovoj godišnjici braka”.

“Pjevanje za publiku odabranu po zdravstvenoj osnovi, a sudeći po cijenama Covid testova očito i staleškoj, za mene je isto što i pjevanje na Hitlerovoj proslavi godišnjice braka. Svjesno održavanje koncerta na kojem ne može prisustvovati moja obitelj, moji prijatelji i moja publika bez da se prethodno cijepe ili izdvoje iznos skoro polovice troškova mjesečnih režija izjednačavalo bi me s ljudskim dnom”, napisala je tom prilikom.

Na slici: Ana Uršula najev i Momčilo Otašević

Foto: Screenshot/Nova TV