Obitelj očajna. Marijani ni traga. U potragu se uključilo i 12 pripadnika HGSS-a

Obitelj očajna. Marijani ni traga. U potragu se uključilo i 12 pripadnika HGSS-a

Nažalost, još nema vijesti o nestaloj Marijani Seifert (38), javnosti poznatoj zbog pobjede u reality showu Big Brother 2011. godine. Njezin suprug Karlo posljednji put ju je vidio u utorak navečer, kada su oko ponoći otišli spavati i otad kreće agonija obitelji. Majka dvoje djece nije ostavila nikakvu poruku, a njezini bližnji kažu kako nije bilo nikakvih naznaka da bi otišla od kuće, donosi Jutarnji list.

U srijedu ujutro je kod zagrebačkog Mosta mladosti, koji je nedaleko ulice u kojoj par živi, prolaznik pronašao Marijanine dokumente i mobitel, a suprug je prijavio nestanak policiji.

U nedjelju je od ranog jutra trajala detaljna pretraga korita rijeke Save oko Mosta mladosti.”U potražnoj akciji sudjeluje 12 spašavatelja HGSS-a iz stanica Zagreb, Karlovac, Gospić i Bjelovar, od čega 6 ronioca, s 2 čamca i 1 bespilotnom letjelicom. Ronioci su, uz područje oko Mosta, pregledali i 6 teglenica koje se nalaze uz obalu Save. Zbog jakih riječnih struja, izrazito se pazi na sigurnost ronioca”, objavili su HGSS-ovci na svojoj Facebook stranici, a suprug Karlo im je u nedjelju navečer pod objavom javno zahvalio.

Marijanina sestra Maja Kovačević rekla je za RTL da policija trenutno ispituje obitelj i bliske prijatelje. Dodala je da je cijela obitelj očajna, ali da pokušavaju ne gubiti nadu.

Foto: Hina