OBITELJSKO NASILJE U SDP-u? Saborski zastupnik Domagoj Hajduković i šef Bernardićeva ureda Mikulin bili su u ljubavnoj vezi

OBITELJSKO NASILJE U SDP-u? Saborski zastupnik Domagoj Hajduković i šef Bernardićeva ureda Mikulin bili su u ljubavnoj vezi

Tomislav Mikulin (26), koji je u nedjelju poslijepodne priveden u PU osječko-baranjsku zbog verbalnog, a potom i fizičkog napada na Domagoja Hajdukovića, saborskog zastupnika SDP-a i predsjednika ŽO SDP-a Osječko-baranjske županije, bit će tijekom današnjeg dana predan pritvorskom nadzorniku, a policija će protiv njega nadležnom državnom odvjetništvu podnijeti kaznenu prijavu za kaznena djela nanošenje tjelesne ozljede i nasilja u obitelji.

Inače, riječ je o voditelju Ureda predsjednika SDP-a Davora Bernardića i njegovoj desnoj ruci. Mikulin je, kako smo već izvijestili, osumnjičen da je u nedjelju poslijepodne prvo verbalno, a potom i fizički u Osijeku nasrnuo na Hajdukovića, što je u odgovoru na naš upit potvrdila i PU osječko-baranjska, piše Jutarnji list.

– Danas oko 17.30 sati policija je putem telefona zaprimila prijavu 39-godišnjeg hrvatskog državljanina da ga je na ulici verbalno i fizički napala njemu poznata muška osoba. Prijavitelj je zatražio liječničku pomoć u Kliničkom bolničkom centru Osijek gdje su mu liječnici konstatirali da je lakše ozlijeđen. U službene prostorije policije doveden je 26-godišnji hrvatski državljanin za kojega je prijavitelj naveo da ga je verbalno i fizički napao. Kriminalističkim istraživanjem utvrdit će se sve okolnosti postojanja prekršajne i kaznene odgovornosti,” izvijestila je PU osječko-baranjska. Motivi ovog napada bit će poznati nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja.

Protiv Tomislava Mikulina podnesena je prijava zbog obiteljskog nasilja

Sugovornik Teleskopa iz Osijeka potvrdio nam je da su Hajduković i Markulin u ljubavnoj vezi i da je došlo do svađe zbog nekih privatnih razmirica. Pokušali smo dobiti konkretnije informacije iz SDP-a, ali  nisu željeli komentirati ovu vrlo osjetljivu temu. Pokušali smo dobiti i komentar zastupnika Hajdukovića, no on se nije javljao na telefon.

Naslovna fotografija: Domagoj Hajduković i Davor Bernardić

Foto: Hina

Facebook Comments