Oglasio se i Zoran Šprajc i komentirao gostovanje kompromitiranog suca: Pa što bi Ture meni lagao

Oglasio se i Zoran Šprajc i komentirao gostovanje kompromitiranog suca: Pa što bi Ture meni lagao

Nakon što je isplovila snimka gostovanja Ivana Turudića na RTL-u kod voditelja Zorana Šprajca, oglasio se voditelj.

“Ček, ček jel ovo sad neka zafrkancija ili je to stvarno tako bilo ? Da je to ta večer? Da je baš te večeri nakon što je sjedio u autu s Mamićem Ture došao na RTL i sjedio ovdje u studiju sa mnom? I da mi je sat vremena nakon što se vidio s Mamićem rekao da se s njim nije vidio mjesecima? Da je sjedio tu ni metar od mene, gledao me u oči i lagao? Ne vjerujem. Ne vjerujem”, poručio je Šprajc.

Pa što bi meni lagao, pobogu, nastavio je sarkastično voditelj. “Ajde što je lagao saborskom odboru za ovo i ono, Benčićki, Grmoji i ostalima, ajde što je lagao Aci Stankoviću, al što bi meni lagao? Što bi meni smetalo što je on bio s Mamićem. I što bi meni smetalo što se Mamić druži sa sucem Turudićem. Pa da se Mamić nije družio sa sucima ne bi Dinamo nikad bio prvak”, rekao je, prenosi Direktno.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI: Suborkinja generala Koradea koji je počinio stravične zločine: Razvio se određen odnos između nas dvoje i vrlo smo dobro funkcionirali

“Osim toga nije ga Mamić te večeri u gepeku vozio pa ajde čovjeku bi možda bilo malo neugodno reći da su ga u gepeku vozali, pogotovo ovako javno na televiziji. To razumijem, ima ljudi koji su se vozili u gepeku oko stadiona i fakat o tome nikad nisu govorili. Ali Ture se s Mamićem vozio k’o gospodin čovjek. I još u pratnji dvojice agenata SOA-e. Dobro za njih nije znao, al’ nema veze”, našalio se u svom stilu Šprajc, piše RTL.

Podsjetimo, nakon druženja sa Zdravkom Mamićem, Ivan Turudić je, istu večer, gostovao kod Zorana Šprajca u emisiji RTL Direkt i rekao da se nisu vidjeli mjesecima. Na pitanje Zorana Šprajca je li se viđao s Mamićima u to vrijeme Turudić je više puta ponovio da nije. “Ne, ne, ne i ne. Nisam se viđao s njima. Sad je neka sasvim druga situacija nego prije mjesec dana. Nemam nikakvu potrebu da se vidim ili čujem s njima. A što ako bih se i vidio i čuo s njima? Ja ih ne sudim”, rekao je.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI: Thompsonov odvjetnik oštro po ljevici: Ne prosvjeduje ljevica za pošteni DORH. Oni veličaju zločince i zločinački sustav

Šprajc mu je sugerirao da se nameće to pitanje jer je on tada bio prvi čovjek suda na kojem se sudi Mamićima. “Ne radim nikakvu radnju, nemam se potrebu braniti”, dodao je Turudić. Ivan Turudić je u četvrtak za RTL potvrdio da se ipak sastao s Mamićem. Kaže da je dva dana zaredom Mamić došao pred njegov stan, a da prije toga šest mjeseci, od veljače do kolovoza 2015., nije bilo susreta. Susret, tvrdi Turudić, nije bio dug, a dalje nije htio komentirati.