Otkrivena istina o hrvatskom dresu u košu za smeće: Evo što se dogodilo

Otkrivena istina o hrvatskom dresu u košu za smeće: Evo što se dogodilo

Argentinski reprezentativci su burno proslavili pobjedu protiv Hrvatske, a u prvi tren se činilo da su u svojem veselju pretjerali i da su se nekorektno ponašali prema dresovima Vatrenih koje su zamijenili nakon utakmice. No prava istina je zapravo totalno drukčija.

Podsjećamo, mašući dresovima uz pjesmu u jednom trenutku netko iz argentinskog stožera bacio je hrvatski dres u kantu, što se moglo vidjeti u priloženom videu koji je na društvenim mrežama objavio Paulo Dybala, javlja Tportal.

Odmah se u hrvatskoj javnosti digla strka, Argentinci su zbog dresa postali državni neprijatelji broj 1. No, kako se doznaje nešto kasnije ispalo je da ‘Gaučosi’ u svojem slavlju u svlačionici nisu pokazali nikakvo nepoštovanje. Naime, dres nije završio u kanti za smeće, nego je to bila kanta za prljavo rublje.

Oni koji su igrali ili igraju nogomet, bilo na profesionalnoj, bilo na amaterskoj razini, znaju da u svlačionici postoje posude i kante u koje se odlaže prljavi veš. Eto, tako je barem malo skinuta mrlja iz argentinske svlačionice.

Foto: Hina