Otvorio dušu: Boris Rogoznica otkrio u kakvim je odnosima s bivšom suprugom Doris Pinčić

Otvorio dušu: Boris Rogoznica otkrio u kakvim je odnosima s bivšom suprugom Doris Pinčić

Boris Rogoznica samo za Story.hr progovorio je o životu nakon medijske hajke, odnosu s bivšom suprugom Doris Pinčić, ali i o novom poslu, singlu ‘Sad i zauvijek’ te planovima za budućnost.

Boris Rogoznica nedavno je izdao novi singl ‘Sad i zauvijek’ te oduševio obožavatelje.

U prvom javnom istupu nakon brojnih nedaća koje su ga zadesile u ljeto 2020. godine, glazbenik je samo za Story.hr otkrio kako mu je na novom poslu, što priprema u budućnosti, ali i u kakvim je odnosima s bivšom suprugom Doris Pinčić s kojom ima dvoje djece. Odgovorio nam je i na pitanje je li trenutno zaljubljen, ali i što se događalo tijekom ‘najgoreg razdoblja u životu’.

Story: Nedavno si izbacio novu pjesmu pod nazivom ‘Sad i zauvijek’ nakon poduže skladateljske stanke. Kome je posvećena?

Pjesma ‘Sad i zauvijek’ je posvećena svim meni bliskim i dragim osobama koje su uvijek bile uz mene i pružale mi sigurnost i beskompromisnu podršku. Vjerujem da će pjesma s obzirom na svoju optimističnu i bezvremensku poruku pronaći i svoj put do publike.

Story: Zbog čega si uzeo stanku i što se sve u tvom životu događalo tijekom nje?

Doris Pinčić

Skladateljsku pauzu nisam planirao, ona se jednostavno nametnula sama po sebi kao posljedica niza okolnosti. Pandemija, potresi, ali i ostali životni izazovi unijeli su mnoge promjene u moju svakodnevicu. Sveprisutna neizvjesnost i određena nesigurnost nisu bile plodno tlo za skladanje novih pjesama. Iskoristio sam to vrijeme za kanaliziranje prioriteta, vlastitog glazbenog senzibiliteta i pravca u kojem se u budućnosti želim kretati.

Story: Tvoje su pjesme posvećene ljubavi. Postoji li neka nova ljubav u tvom životu?

Ne, trenutačno sam fokusiran isključivo na djecu, glazbu i posao. Moram priznati da istinski uživam u takvom životu.

Story: Što se događalo u tvom životu za vrijeme skandala koji je Hrvatsku „zabavljao“ tjednima? Jesu li ti se prijatelji pokazali pravima, jesi neke ljude maknuo iz svog života? 

Za mene i moje najbliže taj period života nije bio ni najmanje ‘zabavan’. Neizmjerno sam zahvalan osobama koje su bile uz mene i koje su mi pomogle da ponovno ustanem i krenem dalje. S odmakom sam osvijestio da su sve životne neprilike zapravo prikriveni izazovi. Na pojedincu je da odluči hoće li iz njih izvući pouku i nastaviti se razvijati u osobu kakva zaista jest. Ja sam to čvrsto odlučio i iskoristio sam to vrijeme za rad na sebi jer sam bio spreman učiti iz situacije u kojoj sam se našao. Pobijedio sam izazove i strahove, suočio se s vlastitim pogreškama i, ono najvažnije, pokajao sam se zbog postupaka kojima sam povrijedio svoje najbliže. Maknuo sam se od manipulativnih ljudi i situacija i počeo sam više vjerovati u samoga sebe. Danas nisam ni približno naivan kao tada. U javnosti se pojavilo puno netočnih i neprovjerenih informacija i nagađanja, ali svi znamo da je lavinu nemoguće zaustaviti. Zaista se više ne želim vraćati u prošlost, za mene je to gotova priča i ovo je zadnje što ću reći na tu temu. Život će pred sve nas bez sumnje postaviti nove izazove. Ja sam svoje odgovore dobio, lekcije naučio i spreman sam krenuti dalje.

Story: U kakvim si odnosima ostao s bivšom suprugom nakon svega? Postoje samo nagađanja, pa da to riješimo jednom zauvijek…

U dobrim smo odnosima, fokusirani smo na odgoj dvoje divne djece.

Story: A djeca? Postoji li ikakva šansa da ih sačuvaš od svih medijskih napisa ili ste ipak razgovarali s njima i objasnili neke stvari?

Bivša supruga i ja imamo iskren i kvalitetan odnos s djecom. Ona je predivna majka i sve odluke vezane za njihov odgoj donosimo i donosit ćemo zajednički.

Story: U međuvremenu si se zaposlio, ali i dalje nastupaš… Kakvi su poslovni planovi za budućnost?

Evo nas na pitanju koje bi zapravo trebalo biti i najvažnije. Da, radim u poznatoj automobilskoj kompaniji i izuzetno sam zadovoljan poslom i radnim okruženjem. Vikende i slobodno vrijeme koristim i živim za svirke i glazbu. Vjerujem da će pjesma “Sad i zauvijek” zaživjeti u eteru i da će doprijeti do publike. Intenzivno radim na pjesmama i spreman sam za novi iskorak u karijeri. Neću previše otkrivati, korak po korak… Onako kako je i jedino ispravno.

Foto: Facebook

Facebook Comments