Ovo je osumnjičenik za ubojstvo u Malom Lošinju: Bio je problematičan, policija je morala ranije reagirati

Ovo je osumnjičenik za ubojstvo u Malom Lošinju: Bio je problematičan, policija je morala ranije reagirati

Osumnnjičenik za ubojstvo 16-godišnjakinje u Malom Lošinju 41-godišnji Branko Rafajac, potvrđeno je za Jutarnji list. Načelnik Policijske uprave primorsko-goranske Tomislav Dizdar još jutros je potvrdio da je mogući počinitelj priveden, ali da se za jednom osobom još traga.

Jutranji list dobio je potvrdu da je privedena osoba upravo Branko Rafajac.

Rafajac je rođeni Osječanin, ali već neko vrijeme živu u Malom Lošinju. Međutim, malo tko ima lijepih riječi o njemu, a policija ga već poznaje zbog niza kaznenih djela i prekršaja. Evidentiran je zbog obiteljskog nasilja, posjedovanje droge i remećenje javnog reda i mira.

– Viđao sam ga gotovo svakodnevno jer je prolazio kraj moje radnje. Mogu samo reći da sam ogorčen na policiju jer trebao biti priveden i zbog toga što je sve pisao na svom Facebook profilu. Lani je vrijeđao vatrogasce koji su se žrtvovali u gašenju požara, nazivao ih kukavicama. Vrijeđao je u svojim statusima i nas pripadnike nacionalne manjine na Lošinju, ali nikad za takvo što nije prijavljen – kaže nam Lošinjanin Leonard F.

Poznavao je i njegovu bivšu partnericu i kaže kako su se svi pitali što ona radi s takvim čovjekom jer su ju znali kao izuzetno vrijednu ženu.

I on i još neki sugovornici kažu da je Branko Rafajac bio smješten u Psihijatrijskoj ustanovi da se ovakav zločin ne bi dogodio i da bi netko zbog toga trebao odgovarati, piše Jutarnji.

 

Foto:  Facebook

Facebook Comments