Drajsu ovo nije prvi put: Bahati nećak Darka Milinovića demolirao gospićku bolnicu u kojoj radi

Drajsu ovo nije prvi put: Bahati nećak Darka Milinovića demolirao gospićku bolnicu u kojoj radi

Nećak bivšeg ministra zdravstva i sadašnjeg ličko-senjskog župana Darka Milinovića napravio je kaos u gospićkoj bolnici u kojoj je nekoć bio zaposlen.

”Noćas je po tko zna već koji put Dragan Jakovljević zvani Drajs divljačkim ponašanjem demolirao prostorije u gospićkoj bolnici.Na red su ponovno došle prostorije radiologije u bolnici gdije je nećak župana Milinovića zaposlen”, stoji u anonimnom dopisu koji je dobio Lika portal.

”U navedenoj ustanovi je kao šef radiologije zaposlen Alen Zorić koji je ujedno i šef Milinovićevom nećaku, a odnedavno je Zorić i tajnik Milinovićeve stranke Lipo koji je u zadnje vrijeme aktivan u priopćenjima ispred stranke Lipo kao poslušnik župana Milinovića koji je zadužen za prljave medijske istupe i za blaćenje svih koji su se usprotivili diktaturi župana u županiji, bolnici i svim drugim firmama kije su “pod kontrolom” župana”, navodi anonimni izvor, prenosi RTL.

O svemu se oglasio i sam Milinović. ”Oštro osuđujem incident koji se dogodio i ekspresno je izbačen iz stranke LiPO. Nitko nema pravo rušiti pobjednički mentalitet koji stranka ima”, rekao je za 24 sata Milinović dodavši da će tužiti one koji tvrde da štiti svog nećaka.