Pavo Kostopeč objavio kandidaturu za predsjednika zagrebačkog HDZ-a i predstavio program

Pavo Kostopeč objavio kandidaturu za predsjednika zagrebačkog HDZ-a i predstavio program

Pavo Kostopeč, koji je objavio kandidaturu za predsjednika zagrebačkoga HDZ-a, u subotu se u Športsko-rekreacijskom društvu Kozjak družio sa stranačkim kolegama iz svog temeljnog gradskog ogranka HDZ-a, predstavio im svoj program pod sloganom “Promjena dolazi” i počeo kampanju.

Današnje druženje bilo je i prigoda za iskazivanje potpore dr. Pavi Kostopeču i njegovu timu kroz postupak prikupljanja potpisa na kandidacijskim listama za predstojeće unutarstranačke izbore, priopćio je tim Pave Kostopeča.

Kako je istaknuto, mali dio njegova izbornog programa su – zajedništvo, snaženje temeljnih organizacija, dinamiziranje stručnih odbora, fokus na mladima, “Gundulićeva za sve”, snažniji angažman branitelja i izgrađivanje društva na vrijednostima Domovinskog rata, javlja Jutarnji list.

Kostopeč vjeruje da će unutarstranački izbori 17. listopada proteći u demokratskom duhu, te da će se članice i članovi zagrebačkoga HDZ-a odlučiti za promjenu.

Jučer je aktualni predsjednik zagrebačkog HDZ-a Mislav Herman na svom Facebook profilu objavio da se ponovno kandidira za tu funkciju te predstavio svoj tim, u kojem su Nikolina Brnjac, Frane Barbarić, Mario Župan i Josip Aladrović.

Kandidati za izbor predsjednika i potpredsjednika teritorijalnih organizacija HDZ-a moraju do 2. listopada predati kandidacijske liste s najmanje tri posto potpisa podrške članova teritorijalne organizacije HDZ-a.

Izbori za predsjednike i potpredsjednike općinskih, gradskih i županijskih organizacija stranke, organizacija HDZ-a gradskih četvrti i zagrebačke Gradske organizacije održat će se 17. listopada (prvi krug), a ako bude potrebno, drugi krug bit će 24. listopada.

Foto: Hina

Facebook Comments