Penava objavio da je u Vukovaru osnovan Rotary klub: Je li očekivao ovako negativne komentare?

Penava objavio da je u Vukovaru osnovan Rotary klub: Je li očekivao ovako negativne komentare?

Gradonačelnik Vukovara Ivan Penava objavio je na svom Facebook profilu da je u Vukovaru osnovan Rotary klub.

“Nakon gotovo 90 godina, u Vukovaru je ponovno osnovan Rotary klub koji će se u svom radu isticati pomaganjem građana u potrebi te koji će provedbom brojnih aktivnosti i projekata biti posvećen humanim ciljevima.

Grad Vukovar uvijek je prepoznao i podržao dobre namjere i ciljeve kojima teži i Rotary klub Vukovar 1932, a to je okrenutost i usmjerenost ka dobrobiti građana, zadovoljavanje društvenih potreba te neizostavna humanitarna narav i pomoć onima koji su u potrebi. Vjerujem kako je ovo početak lijepe i uspješne priče koja će doprinijeti građanima i gradu Vukovaru”, napisao je Ivan Penava. Njegova objava skupila je puno lajkova, ali i iznenađujuće puno negativnih komentara.

Evo nekih komentara.

“Tko su “rotarcy”?? Kratko i jasno, i najJednostavnije rečeno: “Pridsoblje” ili “pionirski podmladak”, “material za Tesanje, Obradu, Dresiranje i Testiranje”, kao Uvod u Klub Seniora-MASONČINA, sotonista i SLUGA sotonskih.!! TO je TO, UkratkO rečeno”, stoji u jednom od komentar.

“E moj Penava i ti si mason đavliji sluga”

“Od Rotaryja do ćirilice u Vukovaru i srpskih popisivača srpske manjine ne postoji veza, nego “autoput”!Ne znam jeste li svjesni što su vam uvalili”

“Nije ni čudo da nemamo ni desnice ni opozicije, svi vi plešete isto kolo i isti vas gazda plaća”

“Nije moguće da profesor i političar Ivan Penava NE ZNA da je Rotari klub predvorje za ulazak u masone”

“Nova kasta povlaštenih,.”S.udbonosci” iz sjene. Takvi ne mogu potpisati NEDUŽNICU..”

Foto: Hina