Pernar objavio: Kako sam naletio na Srbina u Lusaki. Čvrsto sam ga zagrlio i pitao za fotografiju

Pernar objavio: Kako sam naletio na Srbina u Lusaki. Čvrsto sam ga zagrlio i pitao za fotografiju

Bivši saborski zastupnik Ivan Pernar svaki dan se javi s nekom crticom iz Zambije. Opisao je svoj susret sa Srbinom koji već pedeset godina živi u Lusaki.

“Hodam sad Lusakom i naletim u moru crnaca na nekog bijelaca starog raščupanog ko i ja i zaustavimo se oboje i ja ga pitam where are you from, a on kaže Serbia!

I kažem ja njemu, pričaj srpski da te ceo svet razume i on se krene smijat i ja se krenem smijat i uglavnom, čovjek se Milan zove, 50 godina živi u Zambiji, djeca su mu se odselila iz Zambije i nema nikoga tu.

Čvrsto sam ga zagrlio i pitao za fotografiju “, napisao je Pernar koji je sudeći po nekim njegovim objavama postao jako religiozan.

“Isus je došao služiti nama, a ne da mu se služi, mi smo njegovi učenici ako se ponašamo kao on.

Također, on je nosio križ i teret na sebi, nije tražio pomoć od drugih čak ni kad je posrtao pod teretom križa, odbacite od sebe svaku oholost i taštinu.Ponizite se pred Bogom i služite ljudima oko sebe, nema drugog puta do vječnosti.

Ne zaboravite, tko se ponizi bit će uzvišen, tko se uzvisi bit će ponižen! Zadnji će bit prvi, a oholi (oni koji se uzvisuju i laktare) poniženi!

Kristovo kraljevstvo funkcionira po drugim načelima od vlasti koja dolazi od ljudi.Sjetite se kad je uoči izdaje svojim učenicima prao noge time im je htio pokazati svoj karakter i dati im primjer kako da se odnose prema drugima”, napisao je Pernar.

Na slici: Ivan Pernar i Srbin Milan

Foto: Ivan Pernar