Pernar otišao u veleposlanstvo Konga u Beogradu: Cijela priča oko autentičnosti dokumenata o posvajanju postala je još čudnija

Pernar otišao u veleposlanstvo Konga u Beogradu: Cijela priča oko autentičnosti dokumenata o posvajanju postala je još čudnija

Ivan Pernar je na svojem profilu na Facebooku objavio da je danas otišao u ambasadu DR Konga u Beogradu. Objavio je video s jednim od djelatnika u toj ambasadi.

“Njihov predstavnik mi je rekao da su u DR Kongu zabranjena sva posvajanja iz stranih zemalja neovisno o tome je li netko transrodna osoba ili ne i da je nejasno kako itko može to tvrditi.

Tim odgovorom mi je cijela priča oko autentičnosti dokumenata o posvajanju postala još čudnija. Naravno, uvijek postoji mogućnost da ti papiri nisu krivotvorina, međutim kako bi mogli imati valjanje papire ako su posvajanja iz Konga zabranjena?”, napisao je Pernar nakon razgovora.

Uz to će, prilikom predaje kaznene prijave protiv saborske zastupnice Sandre Benčić, zatražiti razgovor s glavnom državnom odvjetnicom Zlatom Hrvoj Šipek.

“Postavit ću pitanje u kojoj je fazi istraga u slučaju drugog člana Možemo!, Noe Kraljevića, kojeg sam također kazneno prijavio. Dubokog sam uvjerenja da gospođa Šipek nema razloga držati te predmete u ladici i vjerujem u njezino žurno, pošteno i nepristrano postupanje u ovom slučaju”, napisao je Pernar.

Foto: Hina