Pernar prozvao Škoru: “On je bivši HDZ-ovac, navodno je pjevao za novac iz crnih fondova”

Pernar prozvao Škoru: “On je bivši HDZ-ovac, navodno je pjevao za novac iz crnih fondova”

Saborski zastupnik i predsjednički kandidat Ivan Pernar preko društvenih mreža obrušio se na bivšeg saborskog zastupnika i predsjedničkog kandidata Miroslava Škoru, prozvavši ga kao bivšeg HDZ-ovca koji je nije iskrena oporba sustavu.

“Zvali su me sad s RTL-a i pitali što mislim o Škori, a što reći, bio je ne samo njihov član, nego i zastupnik u Saboru i to u doba najkorumpiranije vlade, one Ive Sanadera – koji je trenutno u zatvoru. Pretpostavljam i da je tamo digao svoju ruku za to da Sanader bude izabran za premijera, ispravite me ako nisam u pravu.

Ne samo to, navodno je za pjevanje za HDZ-ovu predizbornu kampanju dobivao i novac iz njihovih crnih fondova. Kad su ga pitali kako komentira iskaz bivše blagajnice Branke Pavošević, rekao je da ne želi komentirati stvari koje su se “navodno” dogodile. https://slobodnadalmacija.hr/…/crni-fondovi-hdz-a-skoro-ne-…

Sve to mi zvuči kao Milan Kujundžić koji je izašao iz HDZ-a s pričom da su stranke uništile Hrvatsku (vrlo slično danas priča Škoro), da bi na kraju postao HDZ-ov ministar. Ako netko usprkos svemu smatra da je on iskrena opozicija sustavu koji nas tlači i ugnjetava, nek mu je sa srećom.”

Nakon što je u komentarima više puta prozvan radi činjenice da je i sam bio član HDZ-a, Škoru uzvratio je da Škoro ipak ne govori dovoljno o masonima i bankarskim globalistima.

“Reći ću iskreno, zato jer on sad svaljuje sve na HDZ i SDP, a jasno je svima nama da je problem u njihovim gazdama, odnosno da se zemljom upravlja izvana, nisam primjetio da Škoro govori protiv masonizirane elite, odnosno globalista (s naglaskom na bankare) koji imaju stvarnu vlast u državi.”

Foto: Edvard Šušak/Hina, Lana Slivar Dominić/Hina. Montaža teleskop.hr