Peternel o plašljivom Plenkovićevom Stožeru koji se boji pandemijskog marketinga: Tko će platiti sva ta pusta testiranja

Peternel o plašljivom Plenkovićevom Stožeru koji se boji pandemijskog marketinga: Tko će platiti sva ta pusta testiranja

Član Domovinskog pokreta Igor Peternel komentirao je najnovije mjere Plenkovićevog Stožera. Njegovu objavu prenosimo u cijelosti.

“Te njihove ideje i planovi meni nisu nikako jasni:

-kako oni misle u praksi provoditi stotine tisuća testiranja obzirom na broj necijepljenih u populaciji?

-tko će sve te testove plaćati i iz kojih sredstava?

-kako misle spriječiti crno tržište potvrda?

– mnogi će zbog odbijanja dobiti otkaze iz javnih službi. Obzirom da testiranja nisu dio ugovora o radu, sudovi će sve te ljude vratiti na posao. Tko će to platiti?

– na kraju, ako cijepljeni također šire zarazu, a to vise nitko ne spori , kojim će pravom neki komad papira koji se zove COVID potvrda udariti na ljudska prava jedne skupine ljudi, a privilegirati drugu koja također doprinosi prijenosu zaraze?

Ustavni sud također će imati posla! Potpuno su nepripremljeni i lutaju!Boje se Brisela, boje se svojih birača, boje se ljutih liječnika, boje se još ljućih ugostitelja, boje se Đikića, boje se potencijalnih pacijenata u Areni…balansiraju između sebe, logike, pandemijskog marketinga i vlastite sjene! I zato to sve ovako izgleda”, zaključio je Peternel.

Na slici: Igor Peternel i Zlatko Hasanbegović

Facebook Comments