Plenković otkrio zašto je Medved završio na Zaraznoj: Riječ je o vrlo nezgodnom virusu

Plenković otkrio zašto je Medved završio na Zaraznoj: Riječ je o vrlo nezgodnom virusu

Braniteljskim krugovima posljednjih se dana proširila nimalo ugodna vijest o bolesti njihova resorna ministra Tome Medveda.

Tu su vijest Večernjem listu potvrdili i u Ministarstvu hrvatskih branitelja. “Potpredsjednik Vlade i ministar hrvatskih branitelja Tomo Medved hospitaliziran je u Zagrebu prošli tjedan zbog zdravstvenih problema. Njegovo zdravstveno stanje je stabilno i oporavlja se”, stoji u odgovoru na upit koji nam je poslala ministrova Služba za odnose s javnošću, bez preciznijih informacija o vrsti bolesti i simptomima s kojima se ministar bori.

No kako se doznaje , potpredsjednik Vlade najprije je, još prošlolg utorka, primljen u KBC Rebro zbog bojazni da je riječ o srčanim problemima, no nakon učinjenih pretraga prebačen je u Kliniku za infektivne bolesti “Dr. Fran Mihaljević”.

Ondje se nalazi uslijed zbog posljedica rotavirusa sa izrazito visokom temperaturom koja je danima prelazila čak 40 stupnjeva, no liječnici su je uspjeli sniziti. Informaciju da ministar Medved ima rotavirus potvrdio je i premijer Andrej Plenković u izjavi nakon sjednice Predsjedništva i Nacionalnog vijeća HDZ-a.

Foto: Hina