Plenković podržava Jandrokovićev napad na Ninu Raspudića: Evo njegovog objašnjenja

Plenković podržava Jandrokovićev napad na Ninu Raspudića: Evo njegovog objašnjenja

Premijer Andrej Plenković podržava Jandrokovićev napad na Ninu Raspudića.

“Moram reći da nisam primijetio da  je gospodin na kojeg se referirate štedio bilo koga u politici. Sada kada je u šao u politiku, neće valjda prvi dan zaplakati ako dobije neki odgovor”, rekao je Plenković. Na novinarsku opasku da je Jandroković spominjao Raspudićevu obitelj, Plenković je pojasnio svoje stajalište.

“Hajte vi malo pročitajte što je on pisao o gospodinu Jandrokoviću i meni, pa kada vi to na miru pročitate i usporedite, onda ćete vidjeti. Riječ je o licemjerstvu, to je bit Jandrokovićeve poruke”, rekao je premijer Andrej Plenković.

Podsjetimo, Gordan Jandroković napisao da nije gledao Raspudića u emisiji “Nedjeljom u dva” jer je bio kod kuće, a onda je nastavio da ima troje djece s jednom ženom. Ništa nježniji nije bio ni Krešo Beljak koji je reagirao na svom Twitter profilu.

Stavili mu ružnu fotku gdje kuglu baca, umjesto da su stavili neku drugu, konzervativniju, u skladu s ideologijom koju zastupa.. s vjenčanja u crkvi, na primjer”, napisao je predsjednik HSS-a Krešo Beljak.

Jandroković i Beljak su, očito, aludirali na činjenicu što je Nino Raspudić u drugom braku i da ima dvoje djece iz dva braka.

Foto: Hina

 

Facebook Comments