Plenković trenira strogoću: Policija zbog komentara pokucala na vrata novinaru

Plenković trenira strogoću: Policija zbog komentara pokucala na vrata novinaru
Mario Nakić, glavni  uredni portala “Liberal”, otkrio da ga je zbog komentara policija pozvala na informativni razgovor. Njegovu objavu prenosimo u cijelosti.
“Napisao sam da podržavam pravo građana da posjeduju oružje i nekakva Plenkovićeva služba za sigurnost me stavila na svoj watch. Zvalo iz krim policije, došao na razgovor. Inspektori kulturni, svaka čast (požeška policija je stvarno uvijek korektna), ljudi rade svoj posao. Pitali me što sam to komentirao, ja im rekoh prakticiram svoje ustavno pravo na izražavanje mišljenja. Ne posjedujem oružje, nikad nisam nikoga napao, ništa.
Nikome nisam prijetio, nisam pozivao na nasilje. Samo razumijem ljude koji drže oružje kod kuće jer čovjek treba imati pravo na svome posjedu imati što želi i država se u to ne bi trebala petljati. Plus podržavam pravo na samoobranu svim sredstvima. Neki trol iz stranke Pametno (ne znači da su svi u toj stranci takvi, ali ima baš šupaka) mi je na to napisao da trebam biti u zatvoru i da me trebaju razoruzati, ja sam rekao neka dođu. Pita me policajac zašto sam to rekao, kažem pa zato što to mislim. Možete doći kod mene bilo kad, ništa ne skrivam.
I to je to, zasad. Lijepo je znati da me vrh države ima na piku”, piše Mario Nakić.
Na fotografiji: Mario Nakić