Policija primijenila silu: Zbog veće količine kokaina uhićen brat slavnog boksača Filipa Hrgovića

Policija primijenila silu: Zbog veće količine kokaina uhićen brat slavnog boksača Filipa Hrgovića

Obitelj slavnog hrvatskog boksača Filipa Hrgovića prolazi dramu nakon što je policija uhitila mlađeg Filipova brata. Sesvetski policajci su u četvrtak navečer uhitili Matiju Hrgovića (23), koji se dao u bijeg nakon što je zajedno s Ivanom Kurepićem (26) koji je već osuđivan zbog droge, zatečen sa 263 grama kokaina, neslužbeno se u ponedjeljak doznaje na zagrebačkom Županijskom sudu.

Zagrebačka policija je u subotu priopćila kako su policajci u parkiranom automobilu marke VW zagrebačkih oznaka zatekli Kurepića i Hrgovića ispod čijeg su suvozačevog sjedišta uočili plastični paket omotan crnom samoljepljivom trakom karakterističnog izgleda za paket koji sadrži drogu. Prilikom policijskog postupanja Hrgović se dao u bijeg, ali je sustignut te je prema njemu primijenjena fizička snaga pa je vezan sredstavima za vezivanje.

Odmah potom, obojica su uhićena i privedena. Idućeg dana pretragom automobila kojeg Matija Hrgović povremeno koristi policija je pronašla paket omotan prozirnom plastičnom vrećicom sa 263 grama kokaina. Istog dana pretražena je i obiteljska kuća u Sesvetama koju zajedno koriste Hrgović i Kurepić te je u njoj pronađeno 53 grama marihuane te 15 plastičnih omota s tragovima marihuane. Uz to, pretražen je i dom na području Sesveta u kojem prebiva Kurepić u kojem je pronađena metalna improvizirana preša s tragovima kokaina.

Facebook Comments