Policija sve objasnila: Zašto smo pokrenuli potragu kod Studentskog doma Stjepana Radića

Policija sve objasnila: Zašto smo pokrenuli potragu kod Studentskog doma Stjepana Radića

Nedaleko od zagrebačkog Studentskog doma Stjepana Radića u nedjelju navečer odvijala se cijela drama, i to zbog muškarca koji je bježao od policije. Nakon razgovora sa studentima koji tamo žive jučer smo objavili da je muškarac koji je navodno bio pod utjecajem alkohola radio probleme, zbog čega ga je policija uz prisilu morala privesti. 

Više policijskih automobila i kombija pod rotacijom bilo je parkirano u Jarunskoj ulici, a studentima koji su svjedočili sceni sa svojih prozora nije bilo jasno što se točno događa. Zagrebačka policija jutros nam je pojasnila o čemu je riječ,javlja Večernji list.

Naime, tijekom sinoćnje redovne kontrole prometa policijski službenici oko 22 sata dotičnom 46-godišnjem muškarcu koji je bio za volanom signalizirali su da zaustavi svoje vozilo, na što se on oglušio i nastavio dalje. ”Policijski službenici ubrzo su ga zaustavili i prepriječili mu put, no on je počeo trčati. Koristeći sredstva prisile, muškarac je bio priveden od policijskih službenika, a tijekom ponedjeljka bit će i prepraćen na sud zbog počinjenog prekršaja”, pojasnili su iz PU zagrebačke, navodeći kako je kod muškarca utvrđena prisutnost alkohola u krvi, i to iznad jednog promila.

Čitatelji koji su se ubrzo okupili u blizini mjesta događaja kazali su nam kako se sve razriješilo u malo više od pola sata, a do 23 sata na Jarunskoj cesti ostalo je samo jedno policijsko vozilo.

Foto: Hina