Leon Lučić vrijeđao i pljuvao novinare: Što je bando destruktivna, mamu vam je**m!!”

Leon Lučić vrijeđao i pljuvao novinare: Što je bando destruktivna, mamu vam je**m!!”

Bivši policajac i zvijezda RTL-ove kriminalističke serije “Krim tim 2” Leon Lučić je priveden u DORH, nakon što mu se poboljšalo zdravstveno stanje.

Lučić je odmah nakon privođenja u karlovački županijski DORH pokazao naglu narav.

Naime, nakon izlaska iz policijske marice novinarima je dobacio: “Što je bando destruktivna, mamu vam je**m!!” i nakon toga je pljunuo na njih.

Policija ga je uzela ispod ruke i preko parkirališta su krenuli u zgradu odvjetništva, a na putu do ulaza Lučić je pljunuo prema novinarima, na što ga je policija potezom rukama upozorila i požurila prema ulazu skupa s pritvorenikom, pišu 24 sata.

Podsjećamo, policija je u utorak, uhitila i treću osobu koja se dovodi u vezu s pokušajem iznude nad zaprešićkim poduzetnikom Marijom D. (48), a nakon što su za to djelo već kazneno prijavljeni bivši policajac i glumac iz TV serije ‘Krim tim 2’ Leon Lučić (48), te aktivni pripadnik MUP-ove antiterorističke jedinice Lučko, Andrija Vrhovac (35).

Pokušaj iznude je zamalo završio tragično  jer je poduzetnik sastanak je otišao bez pratnje policije, te tvrdi da to nije njegova pogreška već da su mu zaprešićki policajci za to dali odobrenje.

Lučić je bio u induciranoj komi zbog toga što je sudjelovao u sukobu s bivšim MMA borcem.