Pomahnitali ubojica priveden na ispitivanje: Na kućnom pragu je ubio mladu djevojku

Pomahnitali ubojica priveden na ispitivanje: Na kućnom pragu je ubio mladu djevojku

Branko Rafajac, osumnjičen za ubojstvo šesnaestogodišnje djevojke u Malom Lošinju, priveden je u subotu ujutro na ispitivanje Županijsko državno odvjetništvo u Rijeci. Nakon iznošenja obrane, sudac Županijskog suda treba odlučiti o pritvoru.

Odvjetnik Goran Crnković zbog pijeteta slučaja ne želi davati izjave niti ikakve dalje informacije.

Osumnjičeni je od ranije poznat policiji po nizu kaznenih djela.

Podsjetimo, iz PU primorsko-goranske oglasili su se o ubojstvu 16-godišnje djevojke u Malom Lošinju.

“Danas, 14. veljače u jutarnjim satima policija je zaprimila dojavu o ozlijeđenoj ženskoj osobi mlađe životne dobi u Malom Lošinju. Djelatnici Hitne medicinske pomoći Mali Lošinj ozlijeđenoj su pružili potrebnu medicinsku pomoć, ali je nažalost preminula. Na mjestu događaja policijski službenici provode očevid, kojim rukovodi zamjenica županijske državne odvjetnice Županijskog državnog odvjetništva u Rijeci.

Prema dosadašnjim saznanjima riječ je o nasilnoj smrti, a nedugo nakon dojave policija je u službene prostorije privela mušku osobu koja se dovodi u vezu s ovim događajem. Nad njim je u tijeku kriminalističko istraživanje kako bi se utvrdile sve relevantne činjenice i okolnosti smrti djevojke”, priopćila je PU primorsko – goranska.

Zbog tragičnog događaja, Grad Mali Lošinj proglasio je subotu i nedjelju Dane žalosti.

“Dani žalosti obilježit će se spuštanjem zastava na pola koplja na zgradi Gradske uprave te javnim ustanovama i trgovačkim društvima kojima je osnivač Grad Mali Lošinj. Na Dane žalosti neće se održavati programi javnog, kulturnog i zabavnog karaktera na javnim mjestima”, navedeno je na stranicama Grada Malog Lošinja.

Foto: Screenshot/N1

Facebook Comments