Popularna Anđelka nije izdržala: Morala je potražiti pomoć psihologa

Popularna Anđelka nije izdržala: Morala je potražiti pomoć psihologa

Anđelka Prpić već je mjesec i pol dana u žiži medijskog interesa koji ne jenjava. Popularna glumica čeka dijete s novim odabranikom Markom Žugićem, a ništa ne bi bilo toliko zanimljivo da njezin sadašnji odabranik nije jedan od najboljih prijatelja njezina bivšeg supruga Darija Prpića.
Nakon razvoda od bivšeg supruga, lijepa Anđa svoj je ljubavni život skrivala daleko od očiju javnosti, no najljepšu vijest o novopečenoj kćerkici nije uspjela dugo tajiti. Kako prenose mediji, ona i Marko u ljubavi su već gotovo godinu dana i uskoro planiraju tajno vjenčanje prije nego što glumica rodi.

Prije nekoliko dana Prpićka je s Markom bila na jednom događaju u Beogradu na kojemu je njezina najbolja prijateljica Marija Kilibarda predstavila svoju liniju nakita, a sve su oči bile uprte u ekskluzivne komade nakita na golupčićima. Marko i Anđelka cijelu su večer nasmijani izmjenjivali milovanja ne mareći za izgled, a u uskoj crnoj haljini trudnički trbuščić prvi je put došao do izražaja, javlja Svet.

Anđelke Prpić je u stresu zbog svih natpisa koji se u posljednje vrijeme vrte o njoj i njezinoj obitelji pa je pomoć potražila kod svoje psihologinje s kojom se viđa već godinama:

-Idem redovito kod psihologa. Prvi put sam se obratila psihologu prije pet-šest godina, dakle, kad sam imalaotridesetak godina. Pomoglo mi je, stvarno idem redovito. U početku sam išla sporadično, dok zapravo nisam upoznala nekoga tko mi je legao – rekla je tada Anđelka za “Blic”, a na pitanje da li su ljubavni problemi ili neka kriza motiv da prvi put ode na seansu , rekla je:

-Bila sam nekako… Ne nesretna, ali nisam bila ispunjena i onda sam tražila razlog zašto se ne smijem ili nemam želju odgovoriti nekome na telefon, ne baš nekome, ali nikome.Tada sam shvatila da je sa mnom sve u redu da mi ništa ne fali samo ne želim pričati. Ponekad nam je posao takav, ima puno ljudi, puno ljudi prolazi i onda se trebamo i mi malo nadopuniti.

Ne sumnjamo da će lijepe situacije koje je očekuju za nekoliko mjeseci unijeti posebnu radost i sreću u njezin život te da će na neko vrijeme ostaviti po strani odlaske psihologu. Kako god bilo, čini se da Anđelka nikad nije bila sretnija i da je Marko taj kojeg je čekala sve ove godine, a beba stiže kao kruna velike ljubavi.

Foto: Screenshot/ You Tube