Popularni novinar poziva na prosvjede: Protiv cijepljenja nemam apsolutno ništa ali imam protiv protuzakonite prisile

Popularni novinar poziva na prosvjede: Protiv cijepljenja nemam apsolutno ništa ali imam protiv protuzakonite prisile

Popularni novinar Boris Mišević pozvao je građane da prosvjeduju protiv, kako kaže, “protuzakonite prisile na cijepljenje”. Njegovu objavu prenosimo u cijelosti.

“Ajmo sada svi! Do sada nisam zvao na prosvjede ali sada je 5 do 12 ljudi. Ja ću doći sa svojom obitelji kao obični građanin ove države koji protiv cijepljenja nema apsolutno ništa ali imam protiv protuzakonite prisile koja je najavljena. Ovo ne smije proći. Bijeli tihi marš u Zagrebu. Nedjelja 14.11.2021. U 15 sati

Mjesto održavanja: Trg Francuske republike u Zagrebu

Pokažimo da smo protiv podjela u društvu i protiv diskriminacije svih koji nemaju covid potvrdu. Pozovite svoje prijatelje, obitelj, radne kolege da nam se pridruže.

Dodjimo u bijeloj odjeći, sa svijećama, lampicama, lampionima, bakljama, već prema inspiraciji…MOLIM VAS da postujete da se okupljanje zove Bijeli TIHI marš što je samo po sebi poruka, pa se transparenti, zastave i nikakvi natpisi neće se tolerirati.

Bez uzvikivanja, bez nasilja, mirno, u bijelom dodjite na dogovoreni dan i iskažite nezadovoljstvo podjelama u društvu i diskriminaciji.Ovo nije protiv cijepljenja nego je protiv prisile i uvjetovanja cijepljenjem”, napisao je Mišević.

Facebook Comments