POSTAT ĆE MAMA: Tko je tajanstveni muškarac s kojim Iva Šulentić čeka bebu

POSTAT ĆE MAMA: Tko je tajanstveni muškarac s kojim Iva Šulentić čeka bebu

U emisiji ‘Kod nas doma’ Iva Šulentić ugostila je psihologinju Martinu Trboglav Podvorac i s njom obradila temu trudnoće u nešto kasnijim godinama. Iva je bila zagonetna sve do samog kraja, kada je pred svima uživo priznala da joj je ta tema itekako bliska.

‘Jedino što sam odlučila od svih tih savjeta je ne slušati savjete iz neprovjerenih izvora, nema doktora Googlea, vjerujem samo svom doktoru. Bez straha i bez ikakvih godišnjih i vremenskih okvira upustit ćemo se u sve što nam život donosi i ući u to spremni. Malo sam se raznježila, ali to su hormoni’, rekla je Iva te rastvorila ružičasti sako i ispod njega otkrila do tada jako dobro skriven trudnički trbuščić.

Uslijedio je kraj emisije, a u zraku je ostalo visjeti puno pitanja jer Iva u javnosti vrlo rijetko otkriva detalje iz privatnog života, javlja Tportal.

No vrlo brzo se otkrilo da je poznata voditeljica pronašla novu ljubav. Zapravo, radi se o ljubavi koja traje već neko vrijeme, no Iva ju je jako dobro i pomno skrivala od očiju znatiželjnika.

Naime Iva, koja će u svibnju ove godine proslaviti veliki 40. rođendan, posljednjih godinu dana u sretnoj je vezi s Brunom Šunjićem, sistem inženjerom iz Zagreba koji je ima bogato iskustvo rada u industriji informacijske tehnologije i usluga. Kako je navedeno na njegovom profilu na LinkedInu, Bruno je istaknuti stručnjak za informacijsku tehnologiju s diplomom prvostupnika iz računalnog inženjerstva usmjeren na sustave visoke dostupnosti i softverski definirane podatkovne centre.

Par je u sretnoj vezi posljednjih godinu dana, a sudeći prema objavama na Instagramu, za voditeljicu je velika prekretnica bio njezin 39. rođendan. Tada se počastila putovanjem na Bahame, a društvo joj je pravio upravo tamnokosi Bruno. Nakon toga, prema društvenim mrežama, putevi su im se isprepleli i u studenom prošle godine u Italiji.

No osim ljubavi prema putovanjima, atraktivnu voditeljicu i inženjera za koji mjesec povezivat će nešto puno veće. Uskoro će postati roditelji, a Iva će proslaviti 40. rođendan u najljepšem društvu.

O Ivinom ljubavnom životu i statusu posljednjih godina nije se puno znalo ni pričalo. Sada, na pragu 40-ih, život piše sasvim novu i vrlo uzbudljivu priču za poznatu voditeljicu, a ona je, sudeći prema otkrivanju sretne vijesti u svojoj emisiji ‘Kod nas doma’, na to itekako spremna.

Foto: Hina