Poznata političarka bila je strastvena kvizašica: A zašto joj je bilo malo neugodno nakon što je novinarka nešto “otkrila”

Poznata političarka bila je strastvena kvizašica: A zašto joj je bilo malo neugodno nakon što je novinarka nešto “otkrila”

Reporterka Dnevnika Nove TV Sabina Tandara Knezović s Marijom Selak Raspudić je u rubrici “Razotkrivanje” razgovarala o njezinoj borbi za ženska prava, te ju je pitala kako to da je jedina žena u saborskom Klubu zastupnika Mosta.

“Za razliku od stranaka koje se reklamiraju na takav način, ja sam nosila I. izbornu jedinicu, gdje sam bila al pari Andreju Plenkoviću“, rekla je te dodala, odgovarajući na pitanje hoće li joj stranka dozvoliti, ako će imati ambiciju, da bude kandidatkinja za premijerku: “Imam ambiciju biti ondje gdje mogu najviše doprinijeti, a za to ćemo se morati zajedno dogovoriti.”

Osim toga, reporterka ju je pitala i o njezinoj aktivnosti na društvenim mrežama, odnosno stoji li ona iza Twitter profila Utikejt.

“To je nerješiv misterij. Taj profil ne bi bio anoniman da iza njega stoji neka živa osoba koja se želi javno deklarirati”, odgovorila je saborska zastupnica.

Prije svoje političke karijere, Selak Raspudić bila je poznata pub kvizašica. U to je vrijeme, kako je čula Tandara Knezović, bila femme fatale i u nju su mnogi bili zaljubljeni.

“Sad mi je malo neugodno. Ne bih to komentirala niti išla tako daleko”, rekla je.

Foto: Hina