Poznati odvjetnik se vjenčao s bivšom snahom Zdravka Mamića: Kum im je bio Novica Petrač

Poznati odvjetnik se vjenčao s bivšom snahom Zdravka Mamića: Kum im je bio Novica Petrač

Na početku prošle godine se počelo šuškati kako je bivša voditeljica, danas scenografkinja, realizatorica i kreativna video producentica na narodnom i narodni TV-u opet zaljubljena te da je odabranik bivše snahe Zdravka Mamića, poznati zagrebački odvjetnik Fran Olujić. U veljači su se navodno zaručili, a ovog vikenda je palo njihovo vjenčanje.

Monika Kravić i Fran Olujić svoju ljubav ozakonili u subotu 1.svibnja, donosi Story koji javlja da je Olujiću vjenčani kum bio Novica Petrač. Vjenčanje je uslijedilo dva mjeseca nakon što se doznalo za njihove zaruke, a par ni tada nije želio za medije odavati detalje o svojoj vezi, prenosi Tportal.

Fran je ranije za 24sata o vezi s nekadašnjom voditeljicom izjavio: ‘Ljubav s Monikom Kravić? Nikad ne komentiram svoj privatni život’.

Monika Kravić

Podsjetimo, Monika Kravić se iz javnosti povukla 2003. godine, kada se udala za menadžera Marija Mamića, sina Zdravka Marića. U braku su bili šest godina, a par ima dvoje djece – osmogodišnjeg Jakova i tri godine starijeg Josipa. ‘Nikad nisam odustala od ljubavi. Ona je jedino što nas može istinski pokretati u životu’, rekla je svojedobno. Olujić je prvi muškarac s kojim je snimljena nakon razvoda. Prvi put su viđeni skupa u ožujku prošle godine tijekom šetnje Zagrebom.