Poznati pjevač progovorio o kćeri za koju 15 godina nije znao da joj je otac: Nažalost, nisam u kontaktu s njom

Poznati pjevač progovorio o kćeri za koju 15 godina nije znao da joj je otac: Nažalost, nisam u kontaktu s njom

Glazbenik Željko Krušlin Kruška gostovao je u IN Magazinu i kroz razgovor se prisjetio kako je nastao jedan od njegovih najvećih hitova “Divno je biti nekome nešto”, ali pričao je i o svojoj kćeri iz izvanbračne veze s kojom se nije vidio već neko vrijeme. 

– Da, to je kći koja mi se dogodila kad sam imao 23 godine, bio sam student i tek naknadno, nakon 15 godina sam saznao da mi je to kćer. Nije bilo vjerojatno želje ni mogućnosti da se sretnemo, poklopilo se s izlaskom cd-a i koncertom na Šalati pa je njena majka mogla lakše doći do mene. Ja nisam ni znao da se ona rodila. Veliki, veliki šok mi je to bio. Danas bi mogli bi u boljim odnosima, vidjet ćemo što će život donijeti. Već dugo se nismo vidjeli, bilo bi zgodno da se vidimo – rekao je pjevač za In Magazin. Prvi put je detaljnije o ovoj temi pričao prije pet godina i rekao kako je sve dosta komplicirano, prenosi Večernji list.

–  Imam kćer Ivanu iz predbračnog odnosa. To se dogodilo kada sam imao 23 godine. Poslije sam išao na utvrđivanje očinstva  i dokazano je da sam otac. No neke su stvari među nama ostale nerazjašnjene pa, nažalost, nisam u kontaktu s njom. Mislim da ona ima dvoje ili troje  djece, ali kako nismo bliski – izjavio je tada glazbenik. Željko Krušlin ima i sina Filipa (34) kojeg je dobio u prvom braku, a iz sadašnjeg braka s novinarkom Ivanom Radaljac Krušlin ima 23-godišnju kćer Editu. 

Foto: Facebook