Poznati psihijatar opisao zločinca: Psihopatija, plus nezreli narcizam. Sve je napravio po receptu Magde Goebbels

Poznati psihijatar opisao zločinca: Psihopatija, plus nezreli narcizam. Sve je napravio po receptu Magde Goebbels

Poznati psihijatar doktor Ante Bagarić komentirao je zločin u zagrebačkim Mlinovima. Njegovu objavu prenosimo u cijelosti.

“Tužan dan za Zagreb i Hrvatsku. Zločinac u Zagrebu ubio troje djece. Po receptu Magde Goebbels. Prvo uspavljivanje tabletama, onda davljenje. Tko su i kakvi su oni što čine ovakve stvari. Nema dovoljno podataka o zločincu, ali ipak vrlo vjerojatna je jedna maligna i zlokobna kombinacija.

Psihopatija, plus nezreli narcizam. Osnovna karakteristika psihopata je uživanje u patnjama drugih. A osnovna karakteristika nezrelog narcizma je divljenje samom sebi za uspjehe koji nisu postignuti. Na površini nezreli narcisi su: veliki, snažni, moćni, lijepi, zabavni…

A u suštini su: slabi, jadni, neuspješni, neprivlačni…I uvijek dolazi trenutak kad je lažna slika pocijepana i kad narcisi vide svoju stvarnu sliku (slabića i neuspješne osobe). Ako su narcisi i psihopati i ako tada u blizini ima nemoćnih osoba vjerojatno je da će ih brutalno napasti i nanijeti najveću moguću štetu.

Nadamo se da ćemo ovaj put (uglavnom do sada nismo) saznati što je radio sustav (država, društvo, institucije, prijatelji, rođaci, susjedi…) i je li bilo šanse da se ovaj zločin spriječi”, ističe doktor Ante Bagarić.

Facebook Comments