Poznati psihijatar žestoko napao Severinu: Zaslužuje posjet mom uredu

Poznati psihijatar žestoko napao Severinu: Zaslužuje posjet mom uredu

U jednom zagrebačkom hotelu Severina je u podne trebala službeno predstaviti svoju veliku regionalnu tuneju “The Magic Tour” koja je pala u drugi plan zbog ozbiljnih Severininih optužbi na račun škole njezinog jedinog djeteta, sina Aleksandra.

“U petak 11. listopada u Osnovnoj školi Matija Gubec gdje moj sin pohađa drugi razred međunarodnog programa dogodio se incident kada mojem suprugu koji uredno sa mnom preuzima dijete nakon nastave iz škole, nisu dali moje dijete. Učiteljice škole su ga zaključale u školu, navlačile i tjelesno i psihički povrijedile te su ga tako držale puna dva sata”, započela je Severina pressicu i dodala kako su ga vlastitim tijelom učiteljice sprječavale da ide Igoru, ili da izađe iz razreda te napominje kako je nitko iz škole pritom nije nazvao.

I kako je sve iznenadio sam početak Severinine pressice, nisu izostali ni brojni komentari na račun takvog početka.

Tako je i ugledni psihijatar Herman Vukušić na svom Facebooku komentirao pressicu, a cijelu objavu prenosimo u cijelosti:

“Hitno kod mene u ured

Nemam riječi

Estradna umjetnica, Severina Kojić, danas je na press konferenciji, umjesto najavljene teme, sasula niz nepotkrijepljenih uvreda i optužbi na račun škole koju pohađa njezin sin, Grada Zagreba kao administrativne jedinice, gradonačelnika Milana Bandića i Centra za socijalni rad Grada Zagreba – podružnica Maksimir.

Podsjetimo se da se ovdje radi osobi koja je svojedobno fotografije svojeg malodobnog dijeteta dijelila po društvenim mrežama kao da se radi o milodaru, a sudsku presudu o podijeljenom roditeljskom skrbništvu (inače moderni europski standard) dočekala je na nož.

U tom smislu aktivno je podupirala i otmicu djeteta od strane majke u slučaju malog Cesarea u Splitu.

Kada sam pročitao njezine izjave na današnjoj pressici stekao sam dojam pokušaja manipulacije medijima i širom javnosti senzibiliziranoj slučajem u Zadru, a sve u svrhu svoje osobne agende (na štetu interesa svojeg djeteta).

Tužno, žalosno i zaslužuje posjet mojem uredu…..”, napisao je Vukušić.

Foto: Damir Senčar/Hina