Preminuo je poznati riječki novinar: Imao je samo 48 godina

Preminuo je poznati riječki novinar: Imao je samo 48 godina

U ranim jutarnjim satima 8. lipnja izmoren i iznuren patnjama koje mu je godinama nanosila teška, razarajuća bolesti u riječkom Hospiciju napustio nas je kolega novinar Robert Ivanović.

Otišlo je na taj način jedno od najdražih lica riječke medijske scene, otišao je vrijedni novinar uvijek spreman na druženje, nesebično dijeljenje informacija, otišao je jedan od onih kakvih je među nama sve manje.

Puno prerano jer Robert je rođen 20. siječnja 1974. godine, otišao je tek što je završio prvo poluvrijeme svog života.

Javnost i kolege ga najviše pamte po radu na Televiziji Primorja i Gorskog kotara, poznatijoj kao RiTV.

Na njoj je proveo punih sedam godina obnavljajući najrazličitije novinarske poslove da bi kasnije postao urednikom, na vrhuncu svoje karijere i njezinim glavnim urednikom, javlja Novi list.

Radio je Robert i u kasnijim vlasničko-organizacijskim fazana koje je ta medijska kuća prolazila nerijetko prikupljajući i oblikuju novinarske priloge po čitave dane.

U društvenom i socijalnom smislu bio je jedan od onih novinara koji su istinski živjeli grad, svoju Rijeku.

I ono najvažnije.

Bio je Robert Ivanović istinski plemenuta duša. A one nas, na žalost prve napuštaju.

Iskrena sućut obitelji, Robi tebi – mirni snovi.

Od Ivanovića su se dirljivom porukom oprostile i njegove kolege s Kanala Ri.

“Posljednji pozdrav dragi Robi, jako nas je rastužila vijest o tvom odlasku. Jer najteže je kad odlaze jedni od nas.. ❤️Pamtit ćemo te kroz naša sjećanja o prvim danima Kanala Ri, po ludim feštama, po smijehu, po tvojoj beskrajnoj dobroti i kolegijalnosti.

Robert Ivanović, televizijski i radijski novinar i voditelj, radio je u nekoliko riječkih medija. Na Kanalu Ri 1999.bio je urednik sportske redakcije”, stoji u objavi.

Foto: Facebook