Pristrani Edo Pezzi unosi nemir među Vatrene uoči velike utakmice: Napao Dalića zbog Livaje

Pristrani Edo Pezzi unosi nemir među Vatrene uoči velike utakmice: Napao Dalića zbog Livaje

Hrvatska nogometna reprezentacija bez Marka Livaje (29) izborila je finale Lige nacija nakon pobjede nad Nizozemskom u Rotterdamu.

Podsjetimo, Livaja je prošli tjedan tijekom priprema napustio reprezentaciju nakon incidenta s gledateljem za vrijeme treninga ‘vatrenih’. Sportski komentator koji je trenutno u mirovini, Edo Pezzi, smatra je najveći krivac za tu situaciju izbornik Zlatko Dalić (56).

– To je jedna loša epizoda koja se nije smjela dogoditi i Zlatka Dalića je to zateklo nespremnog. Pazi, glava obitelji treba donositi odluke, tko god ti napadne člana obitelji moraš reagirati! Dalić nije morao baš tako loše odraditi. Da sam ja izbornik, tražio bih da se isprazni gledalište i povukao bih momčad u svlačionicu – rekao je Pezzi u HRT-ovoj emisiji Studio 4, prenose 24sata.

– Najveći krivac je Zlatko Dalić. Nije slučaj to samo u reprezentaciji, vidite da i Let 3 nisu smjeli pjevati u Pirovcu. Kompleksi Rijeke prema Dalmaciji i Hajduku su stravični! Radi se o bolesnoj ljubomori prema Splitu, ali ne znam zbog čega.

Foto: Hina