Profesorica Dijana Zadravec: Radničko vijeće me progoni po nalogu Rotima, Zovka i Milasa

Profesorica Dijana Zadravec: Radničko vijeće me progoni po nalogu Rotima, Zovka i Milasa

Profesorica Dijana Zadravec odgvorila je svojim kritičarima iz KBC-a Sestre milosrednice. Njezinu objavu prenosimo u cijelosti.

“Od 2016.od kad prijavljujem nepravilnosti u KBC Sestre milosrdnice organizirano mi pojedini liječnici lijepe etikete, bez imalo skrupula i morala, -poput dr.Bolanča Čulo, supruga kojeg sam optužila za kriminalne radnje u Vinogradskoj, koja me nakon sto sam joj rekla da napravi u 8-satnom radnom vremenu 10 onkoloških pacijentica, prijavila za mobing.

-poput dr.Gordane Prpić Lovrenčić, hubolovke i članice Radničkog vijeća koja je koristila to tijelo i lagala o organizaciji i radu Zavoda za radiologiju. Za nju je predsjednik Radničkog vijeća Robert Ivšak (tehničar na kirurgiji po struci), koji zaista nema nikakvih znanja o radiologiji, rekao da je vrsna stručnjakinja, a dr.Prpić Lovrenčić kao radiolog i subspecijalist ultrazvuka ne zna napraviti najobičniji ultrazvuk štitnjače (friška informacija iz bolnice gdje je otišla), a sama mi je rekla da ne zna raditi ni dopler ultrazvuk, uvijek se skrivala iza nalaza koji su drugi kolege za nju gledali prije nego bi ona potpisala.

Takve “stručnjakinje” čine sve kako bi me eliminirale i pomažu velikim igračima koji vrte milijune. Prpićka je organizatorica tzv.peticije protiv mene iz 2013.za vrijeme štrajka liječnika, kada sam ja štitila da pacijenti zbog nerada liječnika ne stradaju, a ona je mene optuživala za lošu komunikaciju. Nikad nije uspjela doktorirati niti napisati sama ni jedan znanstveni članak, ali je “izgradila” karijeru napadajući sve šefove radiologije, vrsne profesore.

Zbog takvih “stručnjakinja” javni zdravstveni sustav propada, jer manipulacijama i politikanstvom uz podršku Radničkog vijeća kojeg vodi desetljićima Robert Ivšak, čovjek za sve sustave, potpuno nekompetentan za radiologiju i bilo koje specijalističko znanje, eliminiraju iz javnog zdravstva one koji imaju rezultate. Uvažavajući svaku profesiju, Radničko vijeće čine ljudi koji nemaju kompetencije za raspravu o organizaciji i stručnom radu bilo koje Klinike i Zavoda, pa tako i radiologije, jer su po struci (jos jednom naglašavam uvažavanje i poštovanje prema svakom zanimanju) tajnica, vozač, tehničar, sestra, admistrator… i tri doktora od kojih je dr Prpić Lovrenčić bila jedna od njih.To Radničko vijeće proganja me i lažno optužuje već tri godine po naputcima interesnih skupina predvođene Zovakom, Milasom, Rotimom, nezakonito uzimajući ovlasti koje nemaju, podsjećajući na model funkcioniranja skidanja glava u komunizmu”, piše profesorica Zadravec.

Foto: Hina