Prošivene muške zimske jakne – kako mogu trajati godinama?

Prošivene muške zimske jakne – kako mogu trajati godinama?

Pronašli ste si idealnu prošivenu mušku zimsku jaknu i ne možete dočekati da se temperature spuste kako biste ju mogli stalno nositi, ali niste baš sigurni što trebate učiniti kako biste u njoj mogli uživati dugo vremena? Bez brige, u nastavku smo vam pripremili neke savjete koji će vam u tome zasigurno pomoći.

Prošivena muška zimska jakna – pravi modni hit

Iako se u odnosu na žensku modu muška moda ipak nešto sporije mijenja, i ona ima svoje modne novitete, i jedan od njih je zasigurno prošivena zimska jakna. Ovaj je model zimske jakne odličan za sve ljubitelje ležernog stila jer se vrlo jednostavno uklapa u brojne modne kombinacije, posebno one koje u sebi sadrže traperice i slične modele hlača, a zahvaljujući ovoj kombinaciji možete odlično izgledati u brojnim prilikama!

No, bez obzira na to što je ovakav model jakne ovogodišnji pravi modni hit, sigurno ćete ju željeti nositi više sezona, posebice zbog njezine udobnosti, topline koju omogućava cijelo vrijeme nošenja, ali i odličnog izgleda. Ako ju želite moći nositi, s modne strane, tada odaberite model u neutralnoj boji na koji će manje utjecati modni trendovi, znači nešto u crnoj, sivoj, tamno plavoj, tamno zelenoj i sličnim bojama koje su pravi modni klasici i koji nikada ne izlaze iz mode. Ako želite biti u potpunosti sigurni da ćete ju moći dugo nositi, bez obzira na promjenu trendova, ali i vašeg modnog stila, tada potražite sasvim jednostavne modele bez puno našivaka i dodataka, a koji će vam jamčiti i profinjen izgled, ali i mogućnost dugotrajnog nošenja.

Ako niste sigurni s kojim modelima obuće ju kombinirati, tada potražite klasične modele zimskih čizmi ili udobnih tenisica. Zahvaljujući neutralnom izgledu ovog modela jakne, ali i činjenici da su modna pravila proteklih sezona postala značajno labavija, obuću koja idealno paše ovoj jakni lako ćete odabrati.

Odgovarajuće održavanje – dugo razdoblje nošenja

S druge pak strane, one vezane uz održavanje, upute su zapravo sasvim jednostavne. Kada ju ne nosite, jaknu uvijek držite na vješalici kako bi zadržala svoj oblik, a kada ju perete ili čistite, obavezno slijedite upute na ušivenoj etiketi. No, generalno gledajući, pokušajte jaknu što je moguće manje prati. U slučaju manjih zaprljanja, pokušajte očistiti samo taj dio jakne mokrom krpicom s malo deterdženta. Ako joj želite produljiti vijek trajanja, tada ju možete i odnijeti u kemijsku čistionicu na profesionalno čišćenje.

Gdje pronaći prošivenu mušku jaknu?

U slučaju da pak još niste pronašli svoju novu zimsku prošivenu jaknu, tada imamo odlične vijesti za vas. Na jednoj adresi, iz udobnosti vlastitog doma, možete uživati u bogatoj ponudi različitih modela prošivenih muških jakni i pronaći onu koja će idealno odgovarati vašem modnom stilu, ali i onu u kojoj ćete sigurno moći uživati godinama – u online trgovini Bolf. Osim zimskih jakni, pogledajte i raznoliku ponudu i brojnih drugih odjevnih artikala i pronađite one u kojima ćete moći uživati tijekom hladnih jesenskih i zimskih dana.