Rada Borić se okomila na Zlatka Hasanbegovića: On uvijek govori o nekoj penetraciji

Rada Borić se okomila na Zlatka Hasanbegovića: On uvijek govori o nekoj penetraciji

Saborska zastupnica Kluba zeleno-lijevoga bloka Rada Borić ocijenila je u četvrtak da bi neki stručnjak za psihoanalitičara Sigmunda Freuda imao što reći o izjavama Zlatka Hasanbegovića da se “iza Možemo kriju teoretičari lezbijskoga sindikalizma”.

“Može li nešto biti zabavnije? Ne znam gdje i kako on smisli ovakve genijalne sintagme. Bit će šala i pošalica na račun toga.

Treba poslušati njegov vokabular jer ima zanimljiv rječnik i uvijek govori o penetraciji”, komentirala je Borić istup zastupnika Domovinskoga pokreta (DP) Zlatka Hasanbegovića koji je na N1 televiziji ustvrdio da se “iza Možemo kriju teoretičari lezbijskog sindikalizma”, javlja Novi list.

Smatra kako bi neki freudijanski stručnjak imao što reći za ovo.

“Onaj tko se dobro osjeća u svom identitetu, jednako tako ostavlja svim ljudima da žive svoje identitete”, poručila je Borić, dodavši da je Hasanbegovićeva izjava bila posve besmislena i da ne zna što bi mediji izvještavali da ih Hasanbgović ne uveseljava.

Odbacila je i optužbe čelnika DP-a Miroslava Škore da članovi njihove platforme žive u gradskim, “Bandićevim” stanovima.

“Nitko od nas ne živi u gradskom stanu i ta bi optužba možda mogla biti i bilo utuživa kada ne bismo bili u kampanji.

Svi naši članovi koji su na listi a mlađi su žive u stanovima svojih baka, budući da mladi ljudi prekarno žive i rade pa ne mogu ni na kredit kupiti stan, a svi drugi su svoje stanove kupili na kredit”, istaknula je Borić.

Foto: Hina