Radnička fronta igra se s vatrom: Želi pomoći radniku koji je sjekirom razbio gazdin automobil

Radnička fronta igra se s vatrom: Želi pomoći radniku koji je sjekirom razbio gazdin automobil

Parlamentarna stranka Radnička fronta, čija je članica i saborska zastupnica Katarina Peović, preko Facebooka traži muškarca koji je jučer sjekirom demolirao Audi na zagrebačkom Črnomercu. 

“Molimo radnika koji je iz očaja, nakon više mjeseci neisplate plaće, razbio šefov auto da nam se javi kako bismo mu pružili besplatnu pravnu pomoć”, stoji u objavi na Facebook stranici Radničke fronte, javlja RTL.

Sjekirom razbijao auto

Podsjetimo, RTL je jučer izvijestio da je muškarac na Črnomercu u poslijepodnevnim satima sjekirom razbijao auto. Svjedoci su RTL-u kazali da je još zamolio starijeg čovjeka koji je sjedio u blizini da se odmakne da ga slučajno staklo ne ozlijedi. Nakon što je lupio auto nekoliko puta, sjeo je kraj automobila. 

Ubrzo je po njega došla policija, odmaknula sjekiru i odvela ga. Prema riječima svjedoka riječ o dečku kojeg šef mjesecima nije platio, pa je razbio šefov auto. Policija je jučer samo kratko za RTL.hr potvrdila da su na tom mjestu imali postupanje nakon kojeg su jednu osobu doveli u službene prostorije.

Foto: Hina