Raspudić odgovorio na pitanje što ima protiv Gordana Jandrokovića

Raspudić odgovorio na pitanje što ima protiv Gordana Jandrokovića

Nino Raspudić je za RTL komentirao raspravu između njega i HDZ-ova Gordana Jandrokovića koja je obilježila dio kampanje.

“Što se događalo? Ja sam u televizijskom nastupu bacio udicu, on ju je progutao i mamac. Napao mene i obitelj i stvorio šušur, što mi je bilo dobro za početak kampanje i zahvaljujem mu na tome. Mi smo mala stranka koja nema jumbo plakate i spotove, dakle igrao sam u okvirima u kojima mogu.”

“Ja o Jandrokoviću ne znam ništa, on je meni problematičan kao politička figura. Mi smo se tu politički sukobljavali. Problem je bio da osoba koja dobije 88 preferencijskih glasova bude predsjednik Sabora. Način na koji je bio uz Sanadera, zabio mu nož u leđa i zaboravio ga, poslije uz Jadranku Kosor, kasnije uz Karamarka pa sad Plenkovića… Ja tu vidim ozbiljan problem hrvatske politike”, rekao je o Jandrokoviću, javlja RTL.

Bio je to povod i za raspravu o Nini Raspudiću i Gordanu Jandrokoviću u našem studiju.

“Izgleda da je u lovu profitirao Jandroković”, zaključili su RTL-ovi analitičari.

Krešimir Macan pak smatra da je Jandroković svima “naštetio”.

“Svi se spotiču o Jandrokovića. Škoro je u duelu s Jandrokovićem rekao tu rečenicu zbog koje je imao problem. Sve na neki način košta Jandroković”, kazao je Macan, a Puhovski se nadovezao: “On je unutar stranke doživljen kao manji od makovog zrna”, kazao je Puhovski, no Macan je rekao da je ipak dobro odradio u kampanji.