Rastaje se poznati glumački par: Bili su u braku pet godina

Rastaje se poznati glumački par: Bili su u braku pet godina

Glumica Jelena Perčin (41) potvrdila je kako je njezinom braku s crnogorskim glumcem Momčilom Otaševićem (32) došao kraj. Jelena je u intervjuu za Gloriju potvrdila da se rastaju.

– Rastajemo se. Uvijek sam se trudila ne pričati o vlastitoj intimi, nisam pričala ni o vjenčanju pa neću ni o rastavi – rekla je te dodala da joj je teško, no da je koncentrirana na to da bude maksimalno prisutna radi djece. Inače, Jelena i Momčilo zajedno imaju dvoje djece, sina Jakšu (2) i kćer Mašu (4), a u braku su bili pet godina. Momčilo i Jelena vjenčali su se u tajnosti u Crnoj Gori 2018. godine, a njihova ljubav počela je na snimanju serije ‘Zora dubrovačka’ 2013. godine.

Jelena iza sebe ima i brak s poduzetnikom Kristijanom Babićem iz kojega ima kćer Lotu (13). Par su pratila šuškanja o kraju ljubavi već neko vrijeme, a njih je Jelena demantirala u rujnu. Ljetos je glumac objavio i prvu zajedničku fotografiju na društvenim mrežama. Radilo se o fotki nastaloj tijekom romantične večere uz more.

– I ja sliku sa ženom imam – napisao je tada Momčilo u opisu. Otašević do tada nije dijelio fotografije sa suprugom već samo videa i fotografije projekata u kojima bi se našao, a tu i tamo i poneku objava posvećena njihovo dvoje djece.

Foto: Hina