Ravnateljica Agencije za odgoj i obrazovanje koju je postavio HDZ: Plenkoviću nedostaje odvažnosti

Ravnateljica Agencije za odgoj i obrazovanje koju je postavio HDZ: Plenkoviću nedostaje odvažnosti

Dubravka Brezak Stamać, ravnateljica Agencije za odgoj i obrazovanje, gostovala je u N1 studiju uživo i komentirala unutarstranačke izbore u HDZ-u.

Inače, Brezak Stamać članica je HDZ-a, pa je našem reporteru Ivanu Skorinu u studiju N1 komentirala kampanju za predstojeće unutarstranačke izbore. Istaknula je da princip jedan član jedan glas te više kandidata za mjesto šefa stranke jača unutarstranačku demokraciju.

“Ali tko će u konačnici pobijediti, hoće li to biti tri križara ili Andrej Plenković, to će pokazati budućnost”, rekla je Brezak Stamać pa otkrila za koga će ona glasati.

“Ja nisam niti u jednom taboru, ja sam ravnateljica Agencije za odgoj i obrazovanje. Definitivno podržavam Andreja Plenkovića, u toj Vladi jesam, bila sam na listi za parlamentarne izbore u prvoj izbornoj jedinici na njegovoj listi i Andrej Plenković ima moj glas”, rekla je Brezak Stamać.

Novinar je upitao ravnateljicu Agencije za odgoj i obrazovanje je li Plenković odvažan, aludirajući na naziv njegova izbornog programa “Odvažno”.

“Nedostaje mu odvažnosti”, rekla je Brezak Stamać.

Na slici: Dubravka Brezak  Stmać  s Kolindom Grabar Kitarović

Foto: Lana Slivar Dominić/Hina

Facebook Comments