Reagirala prokuristica Kraša Marica Vidaković: Moguće je da se radi o naručenim napadima na mene

Reagirala prokuristica Kraša Marica Vidaković: Moguće je da se radi o naručenim napadima na mene

Prokuristica Kraša Marica Vidaković  reagirala je medijske napise  u kojima se izražava sumnja da je  zaradila na dionicama trgujući povlaštenim informacijama. Demantira sve te napise i  izražava sumnju da je moguće riječ o naručenim napadima kako na nju osobno  tako i na model radničkog dioničarstva Kraša. Reagiranje prenosimo u cijelosti.

” Nakon jučer objavljenih informacija u pojedinim elektroničkim medijima, a radi potpunog informiranja javnosti, željela bih istaknuti kako je nepobitna činjenica da sam u kolovozu ove godine (28.08.2019.) stekla 900 dionica Kraša po cijeni od kn 390,00. O navedenom stjecanju pravovremeno sam i potpuno obavijestila investicijsku javnost i nadležna tijela, u skladu s važećim propisima.  Dakle, predmetno stjecanje nije činjenica koja se skrivala od javnosti već nešto što je bilo  objavljeno i poznato. Također je činjenica da do današnjeg dana nisam otuđila  predmetne dionice, kao ni bilo koje druge dionice Kraša koje sam ranije stekla.

Ni ranija ni posljednje stjecanje dionica nisu rezultat bilo kakve zlouporabe povlaštenih informacija s moje strane, već iskaz mog povjerenja u poslovanje društva Kraš d.d. Konstrukcija pojedinih novinara da bih ja u kolovozu ove godine imala saznanja o namjerama novog investitora da započe značajniji otkup dionica Kraša d.d. je sama po sebi neuvjerljiva. Objavljivanje ovakvih neistinitih tvrdnji u vrlo osjetljivim trenucima za radničko dioničarstvo Kraša d.d. smatram zlonamjernim, a moguće i naručenim napadima kako na mene osobno tako i na model radničkog dioničarstva Kraša “, ističe  Vidaković u svom reagiranju.

Foto: Lana Slivar Dominić/Hina

Facebook Comments