Rene Bitorajac “pokopao” nesigurnog Bišćana pa poslao poruku Vidi: Koji kreten se veseli kad zabije svom bivšem klubu

Rene Bitorajac “pokopao” nesigurnog Bišćana pa poslao poruku Vidi: Koji kreten se veseli kad zabije svom bivšem klubu

Poznati glumac Rene Bitorajac, koji je veliki navijač Dinama, kritizirao je Igora Bišćana zamjerivši mu što nije napravio izmjene u sudačkoj nadoknadi. Zamjerio je i Domagoju Vidi što je slavio nakon što je postigao gol svom bivšem klubu.

“Pišu portali o neviđenoj drami u Ateni. Ja bi pisao o neviđenoj debilani.Sudac diže sudačku nadoknadu od 5 minuta i umjesto da ju rascjepkaš s dva prekida sa zamjenama koje si već ionako trebao napravit jer je protivnik osvježio pola svoje ekipe ti ništa. Primaš gol, ali ni tada ne mijenjaš, a ima još 3 minute za igrat. Wtf?

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI: TRENER BEZ ENERGIJE: Igor Bišćan je rekao da nema volje ni za što nakon poraza. Ali on je uvijek smrtno tužan i bez volje

Duboko sam uvjeren da bi i Čačić napravio zamjenu, ma barem kao alibi ako krene loše zadnjih par minuta.Nisam se nikad igrao izbornika, ali ovo je izdaja. Ovo je bilo više od utakmice nama kaj iskreno navijamo za Dinamo, a dečki su već utakmicu dobili.Ne kužim ni da igramo bez špice.

Pa mora neko bit iza lažne devetke, koja momčad nema špicu!?I još veće pitanje, koji kreten se veseli kad zabije svom bivšem klubu, to još nisam vidio?!Da sjedim tu di sjedim na slici, došlo bi do tektonskih promjena. Jbg, ne sjedim pa se i dalje mogu samo nervirat kao i svaki drugi navijač. To mi nemre niko zabranit.Pogotovo ovak vruće glave! A rado ću pročitat i vašu analizu”, ističe Bišćan.

Na društvenim mrežama Dinamovi navijači masovno kritiziraju trenera Igora Bišćana.

Foto: Hina