SEKS, LAŽ I VIDEO U SPLITU: Aleksandra iz Srbije “zavela” Puljkovog zamjenika i vijećnika

SEKS, LAŽ I VIDEO U SPLITU: Aleksandra iz Srbije “zavela” Puljkovog zamjenika i  vijećnika

Veliki skandal i to tik pred nove izbore u Splitu. Kako je otkrio Večernji list, suradnik bivšeg gradonačelnika Ivice Puljka, Luka Baričić dopisivao se s djevojkom imena Aleksandra iz Srbije.

Baričić i Aleksandra razmjenjivali su navodno brojne audio i video poruke eksplicitnog sadržaja, a onda je on pokušao nagovoriti djevojku da spoji svoju maloljetnu sestru sa bivšim dogradonačelnikom Bojanom Ivoševićem. Večernji list došao je u posjed spornih prepiski te audio i video zapisa, javljaju 24sata.

O svemu se na svojem Facebooku oglasio Ivošević.

– Izašao je tekst o mom kolegi koji je u privatnom razgovoru, s jednom kako je mislio curom, slao neke privatne slike i razmjenjivao određene poruke, pa čak i da bi je uvjerio da dođe izmišljao razgovor sa mnom.
Ispalo je da se radilo o prevari gdje su njega koristili za doći do mene, odnosno emocionalno ucjenjujući njega pokušali doći do mog eksplicitnog sadržaja preko priče o sestri koja se zanima za mene, a onda nakon dva dana postane maloljetna.

Važno je napomenuti da suprotno tvrdnjama jednog medija ne postoje nikakve eksplicitne slike niti snimke koje sam ja poslao ili na kojima sam ja te je također pogrešno navedeno kako je dotična osoba prekinula komunikaciju već suprotno ja sam prestao odgovarati.
Nakon čak sedam njegovih zamolbi da uopće komuniciram s dotičnima kako bi ga ta cura posjetila u Splitu ništa osim sprdanja na tu temu nisu dobili premda su jasno tražili i ciljali da se priča o sexu i šalju slike.

Cijelo kazneno djelo sigurno nema nikakve veze s jednim parkingom o kojem je također isti novinar imao “ekskluzivne” kasnije utvrđeno montirane (prekrajane) snimke. Niti je jedan zaposlenik gradske uprave koji nije u dobrim odnosima s nikakvim upraviteljem nikakvog parkinga već dva dana po kavama pričao o navedenom.
Otpilat ćemo vam do zadnjeg stupića gdje ste pljačkali građane. Do zadnjeg –
napisao je Ivošević. 

O cijeloj aferi kratko se oglasio i Baričić koji je napisao kako je žrtva prevare i za sutra najavio konferenciju za medije.

“Zbog vlastite naivnosti žrtva sam gnjusne internet prevare koja je motivirana političkom situacijom u Splitu. O svim detaljima ovog slučaja javnost ću izvijestiti sutra na konferenciji za medije”, istaknuo je Baričić.

Na tekst u Večernjem listu reagirao je i Ivica Puljak.

“Upravo sam saznao informaciju da je Luka Baričić, bivši gradski vijećnik stranke Centar i osoba s invaliditetom žrtva odvratne prevare na internetu koju će sutra prijaviti policiji. Naime, nepoznata osoba ili više njih otvorili su lažni profil na aplikaciji za upoznavanje te su se lažno predstavili našem vijećniku koji je na te poruke odgovarao eksplicitnim sadržajem, uvjeren da je u kontaktu s osobom u koju može imati povjerenja te koja je razvila emotivan odnos prema njemu.

Ovo je najgnjusnija stvar koju sam ikada doživio u politici i jasno mi je odakle dolazi. Luka Baričić je osoba s invaliditetom, a “ljudi” koji su ovo izveli iskoristili su najranjiviju temu kako bi politički profitirali, a to je seksualnost invalida. Ovakve sofisticirane i organizirane akcije nas neće spriječiti da u Splitu provedemo ono što smo naumili – uvođenje reda na svim razinama. Dapače, daju nam još više snage da se borimo protiv najmračnijih među nama. Naš cilj nikada nije bilo bavljenje politikom da bismo si ispunili životne ambicije, nego da bismo iz hrvatske politike na svim razinama maknuli ljude kojima je povezanost s kriminalom normalna stvar – naveo je Puljak i dodao kako će sutra na konferenciji za novinare izvijestiti javnost o svim detaljima ovog slučaja.

Na slici: Bojan Ivošević i Ivica Puljak

Foto: Hina