SEKS, LAŽI I VIDEO: Osramoćeni Puljkov suradnik pokazao slike “fatalne Srpkinje Aleksandre” i njezine “sestre”

SEKS, LAŽI I VIDEO: Osramoćeni Puljkov suradnik pokazao slike “fatalne Srpkinje Aleksandre” i njezine “sestre”

Luka Baričić, bliski suradnik Ivice Puljka, objavio je fotografije fatalne Srpkinje Aleksander i njezine sestre.

“Budući da je sadržaj moje intime mogla vidjeti cijela Hrvatska, da bi informacije bile cjelovite smatram da radi točnog informiranja javnosti trebam objaviti fotografije osoba s kojima sam smatrao da komuniciram. Na prvoj slici je “Aleksandra”, a na drugoj “Milica” za koju je naknadno rečeno da ima nešto manje od 18 godina. Također, objavljujem izjavu koju sam pročitao pred novinarima.

“Na aplikaciji za upoznavanje javila mi se djevojka koja se predstavila kao Aleksandra iz Beograda te smo se vrlo brzo zbližili i oboje zaključili kako između nas postoji bliskost i uzajamni osjećaji seksualne napetosti. Tu napetost izražavali smo tako što smo si slali poruke eksplicitnog sadržaja, koje ste mogli pročitati u medijima.

Za svoju intimu se ne namjeravam opravdavati jer sve što sam htio je da se ta napetost realizira bliskim kontaktom. Ovdje moram naglasiti da nisam nudio zaposlenje osobi s kojom se dopisujem što se jasno vidi u porukama koje smo razmijenili, ali od sve komunikacije, samo tu poruku medij koji je objavio korespodenciju nije objavio pa ću je objaviti ja. U tim porukama pište “ Ne zapošljavamo preko veze. Neću, kriva stranka.”

Aleksandra mi je u jednom trenutku rekla da će doći u Split pod uvjetom da nju i njenu sestru upoznam s Bojanom Ivoševićem. Kako sam već rekao, imao sam jedan cilj i na putu do tog cilja napravio sam stvari koje nisam smio te sam izmišljao stvari koje Bojan nikada nije rekao zbog čega se ispričavam svom kolegi i prijatelju kojeg sam nesmotrenim i naivnim ponašanjem doveo u neugodnu poziciju.

Nakon što mi je Aleksandra rekla da neće doći u Split ako ne ostvari kontakt s Bojanom, zamolio sam gospodina Ivoševića da se javi njenoj sestri koja je zainteresirana za Bojana, sve kako bi Aleksandra došla u Split. Bojan ostvaruje kratku komunikaciju sa navodnom sestrom Milicom, a meni se Aleksandra više puta javlja s navodima da je Bojan nezainteresiran i hladan i da je to žalosti. Bojan uskoro saznaje da se radi o maloljetnoj osobi i prekida komunikaciju.Vrlo brzo nakon toga prestaje i komunikacija Aleksandre prema meni te od osobe koja je bliska ljudima iz Hrvatske građanske stranke saznajem da iza svega stoji Tonči Omrčen.

O kojoj osobi se radi i sve detalje o saznanjima koja imam dat ću policiji. Cilj ove operacije bila je kompromitacija Bojana Ivoševića, a ja sam samo poluga preko koje je organizator htio doći do Bojana Ivoševića. Zbog pritiska javnosti koji je izazvan mojim porukama i zbog činjenice da je cijela Hrvatska imala uvid u moju najdublju intimu, ne želim nositi taj teret te se povlačim iz politike i neću konzumirati mandat gradskog vijećnika ako ga osvojim na sljedećim izborima. Hvala svima i doviđenja”, napisao je Luka Baričić na svom Facebook profilu.