Šelendićeva demagogija: Prodao Bandiću stan ispod cijene pa je sada jadan i tužan što ga mediji napadaju

Šelendićeva demagogija: Prodao Bandiću stan ispod cijene pa je sada jadan i tužan što ga mediji napadaju

Nakon što je Index.hr otkrio da je supruga Milana Bandića, Vesna Bandić, prije malo više od mjesec dana kupila je stan od 68,52 kvadrata u centru Zagreba od obiteljskih prijatelja Željka i Dragice Šelendić, za 24sata progovorio je Željko Šelendić koji je rekao da je cijena poštena i da nije mogao dobiti više.

“Jedan od najvećih donatora sam Zagrebu. Darovao sam spomenik banu Jelačiću, nisu mi ni pločicu stavili. Mučim se i patim, više nema posla u zemlji i radim za izvoz. Nisam zaslužio da me se napada. Jadan sam i tužan”, rekao je Željko Šelendić za 24sata, dugogodišnji zagrebački poduzetnik i metaloprerađivač.

“Prijatelju uvijek treba dati poštenu cijenu, ali meni su za taj stan ostali nudili i manje. Neka netko proda za 2500 eura ako misli da se može dobiti. Ne može jer prodaja ne ide. Cijena je takva kakvu sam mogao dobiti. Prodao sam jer su mi trebali novci. Zapošljavam 40 mladih ljudi i moram raditi za izvoz, više u svojoj zemlji ne mogu ni raditi. Napišite slobodno da trebam iseliti i napustiti zemlju jer sam prodao stan Bandiću i jer radim i plaćam poreze”, rekao je Šelendić. Zanimljivo je da  Šelendić ističe  da je jedan od najvećih donatora, ali prešućuje koliko je poslova sklopio sa Zagrebom zahvaljujući svom prijatelju Milanu Bandiću.

Podsjetimo,Index je objavio kako je Vesna Bandić, supruga zagrebačkog gradonačelnika i višestrukog USKOK-ovog optuženika, prije nešto više od mjesec dana kupila stan od 68,52 kvadrata u centru Zagreba na Trgu Petra Petretića za 854 tisuće kuna. Većina novca, 720 tisuća kuna, odmah je isplaćena na račun, a uzimajući u obzir i kvadraturu garaže i ostava izračunali su da je kvadratni metar tog stana na elitnoj zagrebačkoj lokaciji plaćen svega 1474 eura.

Foto: Hina