SENZACIJA: Ivan Perišić ipak dolazi u Hajduk

SENZACIJA: Ivan Perišić ipak dolazi u Hajduk

Luka Vušković uskoro će postati novi igrač Tottenham Spursa, objavio je danas Hajduk. Sjajni 16-godišnjak bit će najskuplji igrač u povijesti splitskog kluba, donijet će Bijelima 11 milijuna fiksne odštete, te najskuplji mladi branič u povijesti nogometa. Za Tottenham će, po pravilima, službeno biti registriran 2025. godine, kada napuni 18 godina.

– Prije svega želim se zahvaliti Hajduku što mi je omogućio ovo, trenerima koji su doprinijeli mom razvoju, ljudima iz Akademije, svim zaposlenicima Kluba. Proteklih mjeseci bio sam svjestan interesa velikih klubova iz inozemstva te sam nastojao ostati na zemlji, trenirati i pripremati se za nove izazove.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI: Javila se i prva supruga posrnulog rukometaša Denisa Buntića: Radim ovo u svrhu zaštite naše maloljetne djece

Velika je čast vidjeti da je jedan klub poput Tottenhama pokazao takvu želju i uložio toliko truda kako bi doveo igrača mojih godina. To me čini ponosnim, a svakako je i motiv da još jače radim na svom razvoju i daljnjem napretku kako bi što spremniji dočekao trenutak kada ću zaigrati za njihovu prvu momčad – istaknuo je Luka Vušković nakon velikog dogovora između splitskog i londonskog kluba, javljaju Sportske novosti.

Međutim, još je veća priča da je u sklopu dogovora o Vuškoviću ostvaren posao koji Hajdukovi navijači priželjkuju godinama. Sportske novosti doznaju kako na Poljud ove zime stiže – Ivan Perišić!

Foto: Hina